واحد مرکزی خبر در این باره نوشت: تیم های امداد و نجات تاکنون ده ها تن را که در پاکستان گرفتار سیل شده بودند نجات داده اند.
به گزارش خبرگزاری آلمان از اسلام آباد، جاری شدن سیل همچنین منجر به آب گرفتگی چندین روستا، رانش زمین، شکستن چند پل و آواره شدن هزاران تن در منطقه خیبر-پختونخوا در منطقه شمال غربی پاکستان شده است.
وقوع سیل در این منطقه از سال 1992 میلادی تا کنون بی سابقه بوده است. بر اساس این گزارش، دستکم صد و چهل تن به سبب جاری شدن سیل در منطقه شنگلا و صد و سی پنج تن در منطقه سوات کشته شدند. این در حالیست که در سه روز گذشته تاکنون دستکم هفده تن به سبب رعد و برق در منطقه دیر در مالکند کشته شده اند. بر اساس این گزارش، دستکم چهل و نه تن به سبب فروریختن یک تپه به سبب بارش بارانهای سیل آسا در شنگلا مدفون شدند . این گزارش حاکی است، دستکم بیست و دو تن به سبب جاری شدن سیل در منطقه کمشیر تحت کنترل پاکستان و سیزده تن در پنجاب کشته شدند. دهها تن هفته گذشته به سبب بارش بارانهای سیل آسا در استان بلوچستان در جنوب غرب پاکستان کشته شدند. سازمان ملل متحد روز پنج شنبه اعلام کرد سیل زندگی بیش از صد و پنجاه هزار تن را تحت تاثیر قرار داده است.
نظر شما