علی حق
هشت ماه پیش اخبار ضد و نقیضی در خصوص خروج طهماسب مظاهری از بانک مرکزی منتشر شد و همانند دیروز غلامحسین الهام، سخنگوی دولت، استعفای رئیس کل بانک مرکزی را شایعه خواند. اما مظاهری پس از برکناری، اعلام کرد که بارها استعفای خود را به محمود احمدینژاد تقدیم کرده بود. روز گذشته نیز اخبار ضد و نقیضی از استعفای سومین رئیس کل بانک مرکزی دولت نهم منتشر شد. یکی از خبرگزاریها مدعی شد که در متن استعفای بهمنی، تشکیل نشدن جلسات شورای پول و اعتبار به رغم داشتن مصوبه قانونی مجلس علت تقاضای او برای ترک بانک مرکزی عنوان شده است. اگرچه بهمنی پیشتر در گفت و گو با «خبر» اعلام کرده بود، دست اندازی به منابع ارزی بانک مرکزی خط قرمز است و به هیچ عنوان اجازه نمیدهم به منابع ارزی بیتالمال دستاندازی شود. محمود بهمنی پس از سالها حضور در سیستم بانکی تاکنون سابقه استعفا نداشته است و با روحیه منعطف خود بارها نشان داده بود که مرد استعفا نیست و برای تطبیق با شرایط سخت آمادگی کامل دارد. آنچنان که عصر روز گذشته نیز در گفت و گو با پایگاه اطلاعرسانی دولت گفت: « اینجانب با قوت به انجام وظیفه در دولت خدمتگزار مشغول هستم و انتشار چنین خبرهای کذب و ناموثقی را در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در راستای سناریوهای تخریبی برخی جریانهای سیاسی میدانم. »
شایعه استعفای محمود بهمنی از سمت خود در حالی مطرح شد که وی طی هشت ماه حضور در دولت نهم به عنوان رئیس کل بانک مرکزی تحت فشارهای بسیار سیستم بانکی را راهبری کرد و بارها به دلیل همراهی با دولت مورد انتقاد اقتصاددانان برجسته و کارشناسان مسائل پولی و بانکی قرار گرفته است.
با این حال گویا هنوز زمان ورود او به جمع مستعفیان دولت نهم که این روزها نقش منتقد و اپوزیسیون اقتصادی دولت را ایفا میکنند، فرانرسیده است و داوود دانش جعفری، وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی در دولت نهم برای تحقق پیشبینی خود مبنی بر این که با خروج مظاهری از بانک مرکزی باید در انتظار انتصاب رئیس کل چهارم هم در دولت نهم باشیم، همچنان باید انتظار بکشد.
نظر شما