این فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی ارتش دراین مراسم گفت: زیردریایی ها دارای فن آوری بالا و تسلیحات جدید است که امکان پرتاب موشک از زیر سطح به سطح و اژدر و مین وهمچنین امکان حمل نیروی انسانی در سواحل نزدیک را دارد.
امیر دریا دار مجتبی محمدی افزود: دراین مراسم ۲ فروند زیر دریایی که یکی بازسازی کامل شده و دیگری ساخته شده به ناوگان جنوب الحاق شدند. کشورهایی در دنیا هستند که در سازمان رزم نیروهای مسلح خود نیروی دریایی دارند ولی اینکه دارای زیردریایی باشند محدود هستند. ایران با همه سختی ومحدودیت هایی که برای آن ایجاد شده امروز سازنده وتولید کننده اینگونه تجهیزات است و به سمت خود کفایی پیش رفته است.
تحریمهای ظالمانه نتوانسته مسیر پیشرفت صنعت دریایی را متوقف سازد
ایلنا نوشت: امیر خانزادی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت هفتم آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در جمع مدیران و کارکنان سازمان صنایع دریایی ضمن گرامیداشت هفته بسیج و فرارسیدن روز نیروی دریایی و ابراز خرسندی از عملکرد صنایع دفاعی به خصوص سازمان صنایع دریایی در پیشبرد اهداف رزمی نیروهای مسلح گفت : به برکت انقلاب در مجموعه صنایع های دفاعی و نیروهای مسلح به توانایی ها و ظرفیت های فراوانی رسیده ایم ، و آن چیزی که امروز شاهد آن هستیم تنها گوشه کوچکی از ظرفیت ها ی مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است .
وی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: در بخش دریایی به جرات می توان گفت که امروز صنعت دفاعی ما نسبت به دیگر صنایع کشور پیشگام می باشد ، بطوریکه در صنعت دریایی تجهیزات و تسلیحاتی با تناژهای ۱۳۳۰ یا ۱۴۰۰ تنی با طول بعضا" ۱۰۰ متر و بیشترتولید شده است که هم درحوزه دریا نوردی و هم در قالب ناو گروه در یک شبکه رزمی در زیر سطح دریا و هم روی سطح دریا و هم آسمان می تواند بجنگد و از خود دفاع کند.
امیر خانزادی افزود: قطعا ظرفیت های و توانمندی های صنعت دفاعی این امکان را برای کشور فراهم خواهد کرد که سایر بخش ها و صنایع کشور از سرریز دانش و توانائی هایی که در صنایع دفاعی وجود دارد بهره مند و برخوردار شوند و امیدوارم طی سال های آتی این حرکت روبه رشدی که در مجموعه صنعت دفاعی کشور و نیروی دریایی به صورت توام شکل گرفته و به وجود آمده با رشد و شتاب بیشتری طی شود.
امیر خانزادی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درخصوص لزوم تلاش و هوشیاری و حرکت نسل انقلاب برای حرکت در مسیر توسعه گفت: قطعا یک سمت تولیدات متصل به منابع مالی است اما سمت بزرگتر به مدیریت و توانمندی های نیروی انسانی بستگی دارد.
وی خاطرنشان ساخت: بنده اعتقاد دارم اگرچه در تولیدات دفاعی بودجه سهیم است اما به هیچ وجه نباید خود را متوقف بودجه کنیم و مطمئنا که با دست توانمند شما صنعتگران و مدیریت بسیار خوبی که در مجموعه دفاعی کشور به ویژه در سازمان صنایع دریایی وجود دارد مشکلات را یکی پس از دیگری پشت سر خواهیم گذاشت و به جرات می گوئیم به برکت انقلاب اسلامی تحریم های ظالمانه برای کشور و به ویژه نیروی دریایی یک شوخی بیش نبوده و نتوانسته است مسیر پیشرفت صنعت دریایی را متوقف سازد.
۲۱۴۲۱۹
نظر شما