۵۳ ناو در خلیج عدن و باب المندب حضور دارند

ایرنا نوشت: معاون مهندسی و پدافند غیرعامل نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: ۵۳ ناو گروه اعزامی متشکل از ناوشکن ها و رزم ناوها در تنگه باب المندب و خلیج عدن حضور شبانه روزی دارند.

امیر دریادار حسین قهرمانی در سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه در حسینیه امام خمینی(ره) شهر همدان بیان کرد: فرزندان این سرزمین برای دفاع از مرزهای دریایی به مدت سه تا چهار ماه دور از خانواده در خلیج عدن و باب المندب حضور می یابند. یکی از ماموریت نیروی دریایی اسکورت شناوری دریایی و نفتکش ها با هدف جلوگیری از دستبرد و مبارزه با پدید شوم دزدان دریایی است.
معاون نیروی دریایی ارتش اضافه کرد: سربازان نیروی دریایی از منافع این ملت در دریا به خوبی دفاع کرده تا هجمه و خللی بر واردات و صادرات کالا وارد نشود.

وی بیان کرد: نیروی دریایی ایران علاوه  بر حفاظت از کشتی های داخلی برای تامین امنیت کشتی های دیگر کشورها اقدام کرده که این نشان از توانمندی این نیرو است.نیروی دریایی پس از انجام عملیات مروارید در دوران دفاع مقدس، سیادت خود بر دریا را تثبیت کرد و تاکنون اسکورت ۱۰ هزار فروند کشتی را انجام داده است.

معاون مهندسی و پدافند غیرعامل نیروی دریایی ارتش اضافه کرد: این نیرو در زمان جنگ تحمیلی اجازه نداد مشکلی در تامین ارزاق مردم از طریق دریا ایجاد شود.
امیردریادار قهرمانی، جلوگیری از واردات تجهیزات، سلاح و مهمات و صادرات نفت عراق را از جمله توفیقات نیروی دریایی ارتش در زمان جنگ برشمرد.

معاون مهندسی و پدافند غیرعامل نیروی دریایی ارتش گفت: نیروی دریایی بعد از انقلاب با وجود تحریم ها برای دستیابی به خودکفایی نظامی، اقدام به ساخت قطعات حساس مورد نیاز سلاح ها و ناوشکن ها کرد. هم اینک قطعات مورد نیاز شناورهای سنگین و نیمه سنگین، ناوشکن ها، ناوهای پشتیبانی و زیر دریایی ها سنگین در داخل کشور ساخته می شود.

وی با بیان اینکه شاهد شکل گری نهضت بزرگ قطعه سازی در نیروی دریایی هستیم اضافه کرد: ساخت ناوچه های سنگین و نیمه سنگین از جمله سهند و موج به دست فرزندان این سرزمین رقم خورد. با توجه به گسترش بنادر جنوبی و تاثیر مثبت ان در توسعه اقتصادی، توجه به دریا موجب افزایش بهره وری از این گنج شده است.

امیردریادار قهرمانی خاطرنشان کرد: مناطق جنوبی کشور در رژیم طاغوت مورد بی مهری قرار گرفت اما نیروی دریایی با استقرار در سواحل جنوبی از جمله مکران، کنارک، بندر گاوخونی و جاسک در راستای محرومیت زدایی و آبادسازی اقدام به ساخت مدرسه، درمانگاه و دیگر خدمات مورد نیاز کرده است.
کشور ایران به واسطه داشتن پنج هزار و ۸۰۰ کیلومتر مرز دریایی و ساحلی به عنوان یک کشور دریایی به شمار می رود و بهره برداری از این ظرفیت بسیار با اهمیت است.

۲۱۴۲۱۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 829069

برچسب‌ها