به گزارش خبرآنلاین، برادبری نویسنده کتاب «حکایتهای مریخی» است که داستان بازماندگان زمین نابودشده در مریخ را روایت میکند، بازماندگانی که با بومیان مریخ مواجه میشوند و سعی میکنند آنها را به استعمار بکشند.
او باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا را به دلیل حمایت نکردن از ساخت پایگاه موشکی در ماه برای فرستادن سفینه فضایی به مریخ به باد انتقاد گرفت.
این نویسنده بدبین به آینده روز دوشنبه به روزنامه لس آنجلس تایمز، گفت: «اگر پایگاه بسازیم آن وقت برای همیشه زنده میمانیم.»
برادبری فناوری جدید را نیز از دم تیغ گذراند: «همه تلفن همراه دارند. همه جا اینترنت هست. باید از دست این ماشینها خلاص شویم. همه چیز دست ماشینها است.»
برادبری برای نوشتن «فارنهایت 451» شهرت دارد، رمانی که آینده آمریکا را به تصویر میکشد؛ دورانی که تفکرات انتقادی ممنوع است و کتابها سوزانده میشوند. بردبری در مصاحبهاش گفت پیشنهادهای انتشار کتابهایش به شکل کتاب الکترونیک و خواندن آنها با نرم افزارهای کیندل متعلق به آمازون و آیپد متعلق به شرکت اپل را نپذیرفته است.
او در این زمینه افزود: «سال گذشته سه بار کمپانیهای اینترنتی به من مراجعه کردند تا کتابهایم را به صورت الکترونیکی دربیاورند. به یاهو گفتم جل و پلاست را جمع کن و برو به جهنم!»
علاقه برادبری به کتاب چیزی جدید نیست، او سالها پیش در مصاحبهای گفته بود: «کتابخانهها مرا بزرگ کردند، کالجها و دانشگاهها برایم ارزشی ندارند.»
همزمان با تولد 90 سالگی برادبری در روز 22 اوت گرامیداشت یک هفتهای این نویسنده در لسآنجلس برگزار میشود.
از دیگر آثار او میتوان به «مرد مصور»، «چیزی شرور از این راه میرسد» و «کارناوال تاریک» اشاره کرد.
برادبری برنده جوایز معتبری چون جایزه برام استوکر ویژه داستانهای وحشت، جایزه ژول ورن و جایزه مشاهیر ادب علمی-تخیلی است.
خبرگزاریفرانسه / 16 اوت
نظر شما