۰ نفر
۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۰۷:۱۵

درحالی کفاشیان مخالف برخورد حذفی است اما شریفی و عزیز محمدی معتقدند این مجازات باید اعمال شود.

6 مربی و 3 مدیر فوتبال سال بعد حق فعالیت در لیگ را ندارند. این گفته‌ای است که اولین بار از سوی کمیته انضباطی نقل شده و گمانه‌زنی‌ها بر سر نام این افراد همچنان ادامه دارد. با این وجود فدراسیون فوتبال نمی‌خواهد این اسامی را منتشر کند. حتی در دل فدراسیون بر سر برخورد با این مربیان و مدیران خاطی هم وحدت‌نظر وجود ندارد. درحالی کفاشیان مخالف برخورد حذفی است اما شریفی و عزیز محمدی معتقدند این مجازات باید اعمال شود.

شما در آخرین صحبت‌تان گفته بودید مربیان متخلف حتی بدون صدور حکم، محروم می‌شوند؟

بله، همین‌طور است البته این محرومیت را کمیته انضباطی برای خاطیان در نظر نمی‌گیرد.

پس این‌ها بر چه معیاری محکوم می‌شوند؟

این محرومیت را سازمان لیگ اعمال می‌کند. سازمان لیگ بر اساس منشور اخلاقی می‌تواند برای بازیکنان و مربیان خاطی محرومیت در نظر بگیرد. همه تیم‌های لیگ برتر در ابتدای فصل قبل این منشور اخلاقی را امضا کرده‌اند و مفاد آن را می‌دانند.

مربیان محروم به چه جرمی، از لیگ دور می‌مانند؟

حتماً به یاد دارید که اعلام کردیم هر بازیکن یا مربی که مسائل اخلاقی را رعایت نکند و بیش از 150 امتیاز منفی داشته باشد حق حضور در لیگ برتر سال بعد را ندارد. این مربیان مشمول همین قانون می‌شوند.

امتیازات چگونه محاسبه شده وقتی بسیاری از این مربیان حتی توبیخ کتبی هم در لیگ نشده‌اند؟

ما بر اساس اطلاعاتی که داریم این امتیازات را به آنها داده‌ایم و از لحاظ سازمان لیگ آنها نمی‌توانند در لیگ بعد فعالیت کنند.

شما گفته بودید چون این مربیان درباره‌شان شائبه وجود دارد، حق کار نخواهند داشت. اما قانون اسلام می‌گوید اصل بر برائت است.

از نظر سازمان لیگ این تخلفات برای محرومیت رخ داده و باید این افراد مجازات شوند.

پس اگر این طور است چرا نام مربیان را اعلام نمی‌کنید؟

نامها فقط در صورتی اعلام می‌شوند که برای آنها کمیته انضباطی حکم صادر کند اما قرار نیست به دلیل حفظ آبروی افراد و وجود نداشتن مدارک مستند، حکمی صادر کنیم.

به نظر می‌رسد مجرمیت افراد برای شما که قاضی هستید احراز شده است؟

ببینید من نمی‌توانم بر اساس حس شخصی حکم بدهم. گاهی اثبات مجرمیت نیاز به احراز ندارد اما چون نمی‌توان حکم صادر کرد ما پرونده را با دلایل‌مان برای سازمان لیگ فرستادیم و آنها هم بر اساس منشورشان تصمیم می‌گیرند.

به نظر می‌رسد فدراسیون فوتبال سهمی در فرهنگ​سازی برای بهتر شدن شرایط ندارد .

در شرایط موجود ما می‌توانیم تشویق کنیم یا تنبیه در نظر بگیریم این همان شیوه‌ای است که کمیته انضباطی و سازمان لیگ برتر دارند انجام می‌دهند. ولی قبل از ما این باشگاه‌ها هستند که وظایف فرهنگی شان را از یاد برده‌اند. باشگاه است که بازیکن را می‌خرد، با مربی قرارداد دارد و باید طبق قرارداد مالی به دلیل پیشوند فرهنگی که اسم تیم آن را یدک می‌کشد توجهی بیشتر به مسائل فرهنگی داشته باشد.

آنچه حالا در لیگ وجود دارد منشوری اخلاقی است که اگر درست اجرا شود بدون شک حتی نیمی از این مشکلات هم پیش نمی‌آید. باشگاه‌های ما متعهد به رعایت این منشور هستند اما واقعاً بازیکنان و مربیان این تیم‌ها حتی می‌دانند منشور چه بندهایی دارد؟ آیا به آنچه امضا کرده‌اند پایبند هستند؟

کد خبر 8706

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پدرام ملکی IR ۱۶:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۲/۳۱
    0 0
    اگر آقای شریفی میخواهند فساد را ریشه کن کنند باید دست از مصلحت اندیشی بردارند و چپاولگران بیت المال و اخلاق و فرهنگ را معرفی کنندتادرس عبرتی برای سایرین باشدوگرنه بهتر است خود را کنار بکشند چراکه در غیر این صورت شریک جرم خاطیان خواهند بود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین