سعدالله نصیری در گفتوگو با فارس درباره مصوبات دیروز کمیسیون تلفیق، اظهار داشت: دیروز در کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی بحثی درباره تغییر روش در کار کمیسیون مطرح بود.
وی ادامه داد: چنانچه کار کمیسیون تلفیق به همین صورت پیش میرفت، با توجه به اینکه نزدیک به 2 ماه است که کمیسیون تلفیق در حال بررسی مواد بوده و وقت قانونی آن نیز رو به پایان است،قرارشد که روش کار کمیسیون تغییر یابد.
این عضو کمیسیون تلفیق بیان داشت: برای تغییر این روش یک کارگروه انتخاب شد که هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق که حدود 10 نفر از نمایندگان این کمیسیون هستند طی چند روز 36 ماده باقی مانده را به اضافه 30 ماده الحاقی بررسی و بعد به کمیسیون تلفیق ارائه کردند.
نصیری افزود: اعضای کمیسیون تلفیق مجلس حدود 2 روز وقت دارند تا پیشنهادات مکتوب خود را در این زمینه ارائه دهند و سپس کمیسیون تلفیق مجددا تشکیل خواهد شد.
وی ادامه داد: این نوع روش بررسی مواد در کمیسیون تلفیق مجلس با توجه به مدت زمان کوتاه باقی مانده به سرعت کار کمیسیون کمک بیشتری میکند و چنانچه این روش انجام نمیشد ممکن بود به مدت 2 ماه دیگر هم کار کمیسیون تلفیق ادامه پیدا کند؛ ملاک تشکیل کارگروه محور کار قرار دادن لایحه دولت در کار کمیسیون تلفیق مجلس است.
این عضو کمیسیون تلفیق خاطرنشان کرد: پیشنهادات ارائه شده اعضای کمیسیون تلفیق مانند پیشنهادات ارائه شده در صحن علنی است و در آنجا فقط مواد مطرح میشود و چنانچه پیشنهاداتی در مورد مادهای وجود نداشته باشد، رأیگیری شده و مخالف و موافق این رأی مشخص میشود.
نصیری اظهار داشت: مقرر شده بود تا کار کمیسیون تلفیق طی هفته جاری به پایان برسد و این درحالی است که بررسی 36 بند باقی مانده به اضافه 40 بند الحاقی که باید مورد بررسی قرار گیرد. به گفته وی بخش نظام اداری و بخش دفاعی کشور باید مورد بررسی قرار گیرد.
نظر شما