بسیاری از کشورها از جمله کره جنوبی با هدف خشنود کردن کاخ سفید در موضوع تحریم ایران، تنها به‌طور صوری قطعنامه تحریم را پذیرفته و راه‌های جدیدی برای همکاری با ایران پیدا می‌کنند.

به گزارش شبکه ایران، روابط اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با بسیاری از کشورهای جهان از جمله کره جنوبی در سطحی است که این کشورها مجبورند همکاری‌های خود را در زمینه‌های مختلف با تهران بهبود ببخشند و به همین دلیل، تنها به طور صوری و ظاهری از سیاست تحریم واشنگتن علیه کشورمان پیروی می‌کنند.


روزنامه "کوریا تایمز" چاپ سئول با اشاره به ترفندهای کشورهای دارای روابط تجاری با ایران برای دور زدن تحریم‌ها و در عین حال، تلاش برای خشنود نگه داشتن واشنگتن تصریح کرد: هر چند مقامات کره جنوبی اعلام کرده‌اند در پیروی از آمریکا، تحریم‌هایی را بر ضد ایران تصویب خواهند کرد اما به سبب حجم گسترده مبادلات، تنها به صورت نمادین تحریم‌هایی را به تصویب رسانده‌اند.

* اعمال تحریم علیه ایران در حد یک اشاره است
به نوشته این روزنامه کره‌ای، از آنجا که سئول و تهران همکاری بازرگانی نزدیکی دارند و کره جنوبی نمی‌تواند از این بابت متضرر شود، در موقعیتی نیست که به همان شدت آمریکا به تحریم علیه ایران اقدام کند و به همین دلیل هیاتی را راهی واشنگتن و در عین تهران کرده است.
یک مقام کره جنوبی در این زمینه به "کوریا تایمز" گفت: آنچه را که در باره ایران اعمال خواهیم کرد، "تنها در حد یک اشاره خواهد بود".
این عبارت در مکالمه‌های روزمره در کره جنوبی استفاده می‌شود و اغلب به معنای اقدامی است که با بی‌میلی صورت می‌گیرد یا اقدامی که فقط برای آرام کردن یک همتا انجام می‌شود.

* شرکت‌های کره‌ای خواستار تداوم همکاری با ایران هستند
این موضع‌گیری مقامات رسمی کره جنوبی درحالی بیان می‌شود که شرکت‌هایی که در خاورمیانه به داد و ستد می‌پردازند، اعلام کرده‌اند که در صورت کم شدن روابط کره با ایران، قراردادهای بزرگی را از دست می‌دهند.
"کیم یونگ سوک"، رییس گروه خاورمیانه در نهاد دولتی کمک به تجارت کره جنوبی گفت: شرکت‌های کره‌ای اعلام می‌کنند که دولت باید به آنها اجازه دهد تا زمانی‌ که قراردادهای تجاری به سلاح‌های کشتار جمعی یا بمب‌های هسته‌ای مربوط نمی‌شود، به داد و ستدهای تجاری خود با ایران ادامه دهند.


وی تاکید کرد که نزدیک به 2 هزار شرکت کره جنوبی از تحریم‌ها علیه ایران آسیب خواهند دید.
ایران پانزدهمین شریک بزرگ تجاری کره است و حدود 10 درصد از تقاضای کره جنوبی به نفت را تامین می‌کند. به علاوه، حجم صادرات و واردات دو کشور در نیمه نخست امسال نسبت به سال گذشته که حدود 10 میلیارد دلار بود، به میزان زیادی افزایش یافته است.

کد خبر 89731

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حقیقت گو IR ۱۳:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۳
    0 0
    حالا کره داره به نفع ما آمریکا رو دور می زنه شما چرا ذوق زده شدید و ندونسته دارید دستشو رو می کنید؟!!!
  • بدون نام IR ۱۴:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۳
    0 0
    يعني اقاي حقيقت كو انقدر ساده ايد كه نمي دانيد كلا تحريم يك فيلم بود كه غربي ها مي خواستند با اجراي ان هسته اي شدن ايران عزيز را ابرومندانه قبول كنند
  • بدون نام IR ۱۵:۲۵ - ۱۳۸۹/۰۶/۱۳
    0 0
    ای ول جومونگ خودمون

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین