رییس پلیس کنترل ترافیک شهری راهنمایی و رانندگی از وقوع30 تصادف فوتی و 344 تصادف جرحی در 48 ساعت گذشته در جاده و شهرها خبر داد.

سرهنگ محسن مهرآیی در مصاحبه با واحد مرکزی خبر با بیان این که دیروز 23 تصادف فوتی در جاده های کشور رخ داد که متاسفانه 28 نفر از هموطنانمان کشته شدند گفت: در 145تصادف جرحی هم231 نفر مجروح شدند.

وی افزود: دیروز3 تصادف منجر به فوت نیز در شهرهای کشور رخ داد که متاسفانه 3 نفر کشته و در 199 تصادف جرحی 280 نفر از هموطنانمان مجروح شدند.

رئیس پلیس کنترل ترافیک شهری راهور ناجا همچنین گفت: امروز نیز وقوع 4 تصادف منجر به فوت با 5 کشته از جاده های کشور گزارش شده است.

سرهنگ مهرآیی افزود: خوشبختانه امروز گزارشی از تصادف منجر به فوت در شهرها ارسال نشده است.

وی گفت: با توجه به حجم گسترده سفرها در تعطیلات عید سعید فطر و پایان تابستان در مقایسه با مدت مشابه پارسال آمار تصادفات به شدت کاهش یافته و این ناشی از توجه مردم به رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و هشدار های پلیس و نیز عملکرد دستگاه های مختلف در تسهیل ترافیک است.

توقیف حدود 16 هزار خودرو در سه روز گذشته

رئیس پلیس کنترل ترافیک شهری راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از برخورد قاطع پلیس با رانندگان متخلف و حادثه ساز و توقیف حدود 16 هزار خودرو در سه روز گذشته خبر داد.

سرهنگ محسن مهرآیی در مصاحبه با واحد مرکزی خبر گفت: توقیف این خودروها به علت ارتکاب همزمان دو تخلف حادثه ساز بوده است.

سبقت و سرعت غیرمجاز، استفاده نکردن از کمربند و کلاه ایمنی، حرکات مارپیچ و آکروباتیک، رعایت نکردن فاصله طولی و صحبت کردن با تلفن همراه در حین رانندگی جزو تخلفات شش گانه حادثه ساز اعلام شده است که پلیس بدون اغماض با متخلفان برخورد خواهد کرد.

سرهنگ مهرآیی افزود: 7200 خودرو در جاده های کشور و 8700 خودرو در شهرها به علت رعایت نکردن قوانین راهنمایی و رانندگی و نیز ارتکاب همزمان دو تخلف حادثه ساز توقیف شده اند.

کد خبر 91511

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین