به گزارش خبرآنلاین، محمد پرویزی دبیر هفدهمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاریها در دومین نشست خبری خود که در محل معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی برگزار شد ضمن ارائه توضیحاتی در مورد جشنواره هفدهم مطبوعات و خبرگزاری ها به سوالات نمایندگان رسانه های گروهی پاسخ گفت.
وی در مورد هفدهمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاریها گفت: جشنواره امسال از اواسط مرداد ماه با کمی تأخیر آغاز به کار کرده و فراخوان مربوطه به رسانهها و خبرگزاریها ارسال شده است. علاوه بر آن از طریق سایت ویژه جشنواره کلیه اخبار و اطلاعیه ها در دسترس علاقمندان قرار دارد.
پرویزی تأکید کرد با توجه به اینکه این جشنواره مهمترین رویداد برای فعالان رسانههای کشور است و با توجه به محدودیت زمانی برای ارسال آثارکه به احتمال بسیار تمدید نخواهد شد، علاقمندان آثار خود را سریعتر ارسال کنند.
وی همچنین گفت: هدف هفدهمین جشنواره مطبوعات «تبیین راهبردها و راهکارهای تحقق رسالت مطبوعات» می باشد که از مهمترین اصول قانون مطبوعات است و می توان گفت کلیه مواد این قانون از این اصل منشأ می یابد.
وی افزود: جشنواره امسال در چهار بخش: مطبوعات سراسری در 18 گرایش، مطبوعات استانی 7 گرایش ، خبرگزاریها و پایگاههای اطلاع رسانی اینترنتی در 4 گرایش و بخش ویژه در 5 گرایش برگزار میگردد و آثار در حوزههای چهارگانه از فروردین ماه 88 تا پایان سال 88 قابل پذیرش هستند.
در بخش ویژه موضوعاتی چون: همت مضاعف و کار مضاعف، نقش نظام، امت و امامت در تحقق آرمانهای اسلام و انقلاب اسلامی، جنگ نرم علیه اسلام و مسلمین، قانون هدفمند کردن یارانهها و مسجد کانون پویای جامعه اسلامی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
علاقمندان میتوانند آثار خود در این زمینه ها راکه از فروردین ماه 88 تا پایان شهریور ماه 89 به چاپ رسیده اند به دبیرخانه جشنواره هفدهم ارسال دارند.
پرویزی در مورد شرکت نمایندگان رسانه های خارجی مقیم ایران گفت: در حال حاضر 125 نمایندگی رسانههای خارجی با 246 خبرنگار در ایران حضور دارند و چنانچه آثاری ارسال کنند مورد بررسی قرار میگیرد.
وی افزود: در قسمت مقالات جنبی نویسندگان غیرشاغل در نشریات که مقالاتی را منتشر میکنند میتوانند در زمینه های اختراعات، ابتکارات، نظریه پردازی و.... آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
وی در پایان برخی از برنامه هایی که امسال برای اولین بار در جشنواره مطبوعات پیش بینی شدهاست را چنین برشمرد: اولین برنامه مورد تأیید معاونت مطبوعاتی تقدیر از کلیه شرکت کنندگان در جشنواره است و از آنجا که شرکت در جشنواره مطبوعات ملاک مناسبی بر فعال بودن خبرنگار طی سالی که گذشت میباشد، لذا اسامی همه شرکت کنندگان در بانک اطلاعاتی خبرنگاران ثبت میشود و در صورت لزوم به عنوان خبرنگاران فعال از حمایتهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بهره مند میشوند.
برنامه دیگر آنکه کلیه برگزیدگان جشنوارههای استانی میتوانند آثار خود را مستقیماً و یا از طریق اداره کل ارشاد استانهای خود به دبیرخانه جشنواره هفدهم ارسال دارند تا در این جشنواره شرکت داده شوند و برترین های آن تحت عنوان برگزیدگان مطبوعات استانها شناسایی و اعلام شوند.
پرویزی در ادامه تشکیل جشنواره دائمی مطبوعات را از برنامههای دیگر وزارت ارشاد دانست و افزود: این دبیرخانه کارکرد گستردهای میتواند داشته باشد و همچنین با ایجاد سایت دائمی جشنواره کلیه اخبار، اطلاعات، نظرات و پیشنهادات اهالی مطبوعات و نیز سوابق جشنوارههای گذشته و آینده در آن منعکس میشود.
پرویزی در پایان در مورد انتخاب داوران گفت: لیست داوران میانی جشنواره به تعداد 70 نفر تهیه شده است که هنوز در حال انجام هماهنگیهای لازم میباشیم.
نظر شما