یک عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی عصر پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان آمل حضور یافت و از معوقات بانکی آماری جدید ارائه کرد.

 براساس اظهارات عزت‌الله یوسفیان ، 8 هزار میلیارد تومان از معوقات بانکی در دست 84 نفردر کشور است.

 به گفته وی، 6هزار میلیارد تومان از معوقات بانکی در اختیار 43نفر در کشور است.همچنین  از میزان معوقات بانکی کشور 2هزار میلیارد تومان نیز در اختیار 41 نفر قرار دارد.

این در حالی است که اخیرا بانک مرکزی با ابلاغ مصوبه ای به بانک ها خواستار محرومیت دارندگان معوقات بانکی از خدمات بانکی شده است.

در این بین بسیاری از کارشناسان معتقدند با وجود اعلام رسمی محرومیت دارندگان معوقات بانکی از خدمات بانکی با این حال هنوز این امر در بانک ها به اجرا گذاشته نشده و این افراد به راحتی همچنان به فعالیت های بانکی خود ادامه می دهند.

در این بین اخیرا محمود بهمنی با رد ادعاهایی مبنی بر عمل نکردن بانک ها به مصوبه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در خصوص محرومیت دارندگان معوقات بانکی از گرفتن خدمات از بانک ها، تاکید می کند: بانک مرکزی کارهای مربوط به ابلاغ این مصوبه به بانک ها را انجام داده و در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی هم این موضوع بررسی شده است.

براساس اظهارات اخیر رئیس کل بانک مرکزی ، بانک ها در مسیر اجرای این مصوبه قرار گرفته اند و جلساتی هم با مدیران عامل بانک ها در این باره برگزار شده است اما چون این اتفاق برای نخستین بار در حال وقوع است و اسامی محروم شدگان از گرفتن خدمات بانک ها باید برای تمام بانک ها ارسال شود، مقداری روند کار کند پیش می رود و این امرطبیعی است.

در این بین یوسفیان عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی اشاره ای دارد به بررسی های صورت گرفته در این ستاد در خصوص این افراد و روابط انها با مسوولان بانک ها و تاکید می کند: در بررسی معوقات بانکی مشخص شد بسیاری از این افراد با همکاری مسئولان و کارمندان بانک‌ها وثیقه‌ها را به قیمت‌های غیرواقعی ارزش‌گذاری کرده‌اند.

وی برای تایید این گفته خود به فردی اشاره می کند که در حال حاضر 120 میلیارد تومان به نظام بانکی کشور بدهکار است  اما مشخص شده است که این فرد  در نظر دارد یک بانک خصوصی با 50هزار میلیارد تومان دایر کند که ستاد اعلام کرد مانع فعالیت این بانک خواهد شد که فرد به سرعت بدهی خود را پرداخت کرد.

به گفته وی بسیاری با این شرایط زمانی که فعالیت ستاد را درک کردند بدهی‌های خود را پرداخت کردند.

نماینده مردم آمل در مجلس با بیان اینکه بانک‌ها باید به مردم خدمات‌رسانی کنند، تصریح کرد: بانک‌ها نباید تنها به فکر اضافه کردن صفر و عدد درآمدی خود باشند بلکه باید به پناهگاه مردم تبدیل شوند.

وی با اعلام اینکه هم اکنون تمامی مدیران عامل بانک‌های دولتی کشور براساس دستور ستاد تغییر کرده اند، اظهار داشت: براساس آخرین مصوبه این ستاد همچنین تمام اعضای هیئت مدیره بانک‌های کشور نیز تغییر خواهند کرد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه معوقات بانکی کشور 50هزار میلیارد تومان است، افزود: به اندازه یک چهارم نقدینگی کشور معوقات بانکی در کشور وجود دارد و هیچ نظام اقتصادی نمی‌تواند این بار سنگین را تحمل کند.

یوسفیان با اعلام اینکه معوقات بانکی، زمین خواری، گمرکات و فرارهای مالیاتی از مصادیق مفاسد اقتصادی در کشور شناخته شده اند، افزود: هم اکنون ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بخش معوقات بانکی و زمین خواری را در دستور کار خود قرار داده است.

این عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی با اشاره به اینکه کل نقدینگی کشور که به عنوان اسکناس چاپ می‌شود و در اختیار تولیدکنندگان ومزدبگیران قرار می‌گیرد 220هزار میلیارد تومان است، تصریح کرد: این میزان هیچ نوسانی ندارد و بدون پشتوانه اسکناس هیچ نقدینگی به کشور اضافه نمی‌شود زیرا هر یک اسکناس اضافی تورم را در پی خواهد داشت.

وی با بیان اینکه چاپ هر یک اسکناس بدون پشتوانه یک فساد عظیم اقتصادی است، یادآور شد: در سال‌های گذشته در یک دوره‌ای هر بانک چند برابر نقدینگی خود اقدام به چاپ تراول چک کرد که تورم زیادی را ایجاد کرده بود اما این امر از سوی ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی ممنوع شد و هر بانکی که خواهان استفاده از تراول چک در مبادلات روزانه خود است به همان میزان باید نقدینگی آن را به بانک مرکزی به عنوان تنها مرجع چاپ تراول چک پرداخت کند.

کد خبر 94848

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۲
    0 0
    در دست کی؟