رئیس سازمان ثبت احوال استان تهران گفته شناسنامه‌های المثنی در اسرع وقت صادر می‌شود.

نزدیکی به انتخابات، گاهی فرصت‌هایی استثنایی را پدید می‌آورد. دیروز یکی از این فرصت‌های استثنایی روی خبرگزاری‌ها رفت و کسانی را که وقت کمی برای پیگیری مشکلات اداریشان دارند خوشحال کرد. خبر از این قرار بود که رئیس سازمان ثبت احوال استان تهران گفته شناسنامه‌های المثنی در اسرع وقت صادر می‌شود. این اتفاق البته به خاطر تأمین کادر اداری بیشتر، افزایش شعب و‌... نیست، ایام انتخابات است که چنین فرصت ویژه‌ای را برای مردم فراهم آورده است.

سید‌احمد قشمی در گفت‌وگو با مهر، با اشاره به اینکه صدور شناسنامه المثنی و تعویض آن در اسرع وقت و خارج از نوبت تا زمان انتخابات ریاست جمهوری انجام می‌شود، اظهار کرده «شهروندانی که خواهان دریافت شناسنامه المثنی یا تعویض آن هستند می‌توانند تنها تا 15 خرداد به ادارات ثبت احوال محل زندگی خود مراجعه کرده و با ارائه مدارک تقاضای خود را اعلام کنند.»

رئیس سازمان ثبت احوال استان تهران درباره جزئیات بیشتر این اقدام گفته، شناسنامه افراد متقاضی خارج از نوبت و تا روز انتخابات به آنها تحویل داده می‌شود.

او به این نکته اشاره نکرده که اگر امکان تسریع در تعویض و صدور شناسنامه‌های المثنی وجود دارد چرا در طول سال این روند، طولانی بوده و وقت و انرژی زیادی از متقاضیان می‌گیرد.

قشمی همچنین خاطرنشان کرده که ادارات ثبت احوال در روزهای 21 و 22 خرداد‌ماه آماده پاسخگویی و رسیدگی به مشکلات ثبتی احتمالی رأی‌دهندگان هستند.

در هر صورت، اگر مدت‌هاست می‌خواهید برای تعویض شناسنامه‌تان اقدام کنید، اما به خاطر روند پیچیده و مراحل طولانی آن امروز و فردا می‌کردید، بهتر است از این فرصت استفاده کنید.

گفتنی است، در شرایط عادی، صدور شناسنامه المثنی بیش از 45 روز طول می‌کشد. برای صدور شناسنامه المثنی، صاحب شناسنامه باید تأیید 2 نفر را درخصوص مفقود شدن شناسنامه ارائه دهد. امضای تأیید این 2 نفر باید در دفاتر رسمی ثبت اسناد به ثبت برسد.

به گفته صالحی، مدیر روابط عمومی سازمان ثبت احوال، لازم نیست که تقاضای شناسنامه المثنی در محل اولیه صدور شناسنامه ارائه شود بلکه در محل سکونت افراد نیز پذیرفته و صادر می‌شود.

او پیش از این در خصوص مجازات استفاده از 2 شناسنامه گفته بود: مجازات این جرم توسط دادگاه تعیین می‌شود و برای افراد مجرم، حبس «جنحه»‌ای از 61 روز تا 6 ماه تعیین می‌شود.

کد مطلب 9779

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محسن IR ۰۹:۴۰ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۴
    4 4
    بسيار خوبه
  • سیاوش A1 ۰۴:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۱
    8 1
    متاسفانه یا خبرنگار شما نا آگاه بوده یا خبر مربوط به کشور دیگری است اینجانب با تماس و مراجعه با دفاتر پیشخوان دولت مجری طرح تعویض با جواب حداقل مدت 3 ماه باید در انتظار بمانید مواجه شدم و از این بخشنامه نیز با خنده عبور کردند ، تلفن 2 دفتر پیشخوان 77700663 گلبرگ و 77273030 سرسبز که می توانید موضوع را دنبال نمایید ، با تشکر سررشته دار
  • ابراهیم US ۰۷:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۱
    12 2
    ما که از 24 اردیبهشت اقدام کرده بودیم . موفق به اخذ شناسنامه در روز انتخابات نشدیم