بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، سر و صدای ناخواسته موجب آسیب شنوایی، اختلال خواب و رهاسازی هورمون استرس (کورتیزول) می‌شود که می‌تواند بر سیستم ایمنی و متابولیسم بدن تاثیر داشته باشد.

تردد هواپیماها در بافت شهری و سر و صدای فرودگاه یکی از آثار نامطلوب متداول زیست محیطی به شمار می‌رود. امروزه افراد بسیاری در معرض آلودگی‌های صوتی ناشی از پرواز هواپیما قرار دارند.

اهالی محله سی متری جی با چنین مشکلی مواجه هستند. به طور میانگین هر ۱۵ دقیقه یک غول آهنی در ارتفاع بسیار نزدیک از زمین با صدای هولناکی از بالای سر مردم این محله گذر می‌کند. آثار آلودگی صوتی هواپیماها بر سلامتی، رنجش و آزردگی ساکنان، مدارس، پارک‌ها و اماکن عمومی، حیوانات و حتی ارزش املاک این منطقه قابل تامل است.     

عکس‌ها: میزان
۶۱۲۸۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • GB ۱۷:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۵
    11 0
    زمانیکه این فرودگاه ساخته شد،محل فرودگاه خارج از شهر بود و با آن فاصله زیادی داشت،ملت خودشون شهر را تا حریم فرودگاه پیش بردن و حالا از سرو صدا و آلودگی صوتی شکایت می کنند،همانطور که به حریم کوه و جنگل و دریا و رودخانه هم رحم نکردند و در هنگام وقوع حوادث طبیعی از زمین و زمان گله می کنند در حالیکه قبول نمی کنند که خودشان با بی توجهی به حریم‌های در نظرگرفتهشده و ساخت و سازهای بی ضابطه ،هم خودشان و هم دیگران را به دردسر می اندازند و توقع دارند که بهای بی قانونی آنها از جیب ملت پرداخت شود
  • US ۲۰:۰۱ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۵
    8 0
    اون موقع که فرودگاه ساخته شد این منطقه بیابان بوده نمیشه که به خاطر بی توجهی عده ای فرودگاه را جا به جا کرد اگر این طوره فرودگاه های همه شهر ها باید جا به جا بشه بعدش برای مواقع بحرانی برای امداد رسانی فرودگاه باید در شهر باشه
  • CZ ۱۷:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
    0 0
    چقدر هواپیماهای md زیاد شده، ترسناکن اینا