بنیاد خیریه حاج علی دولتشاهی با اجرای طرح توزیع نذورات ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، گوشت گرم گوسفندی را بین ۱۵۰۰ خانوار نیازمند در شهرهای خرم‌آباد، ساوه، باقرشهر و شهرری توزیع کرد.

به گزارش خبرگزاریخبرآنلاین از لرستان ،  ماشاالله بازگیر مدیر عامل بنیاد خیریه حاج علی دولتشاهی، با اعلام این خبر گفت : در روز تاسوعای حسینی و به تأسی از سیره حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش، با برنامه‌ریزی بنیاد خیریه حاج علی دولتشاهی در قالب بسته‌های گوشت گرم گوسفندی تهیه و میان خانواده‌های نیازمند توزیع شد.

بازگیر افزود: در این مرحله از اجرای طرح‌های حمایتی بنیاد، تعداد ۱۵۰۰ خانوار از مناطق محروم و کم‌برخوردار شهرهای خرم‌آباد، ساوه، باقرشهر و شهرری تحت پوشش این اقدام خیرخواهانه قرار گرفتند و بسته‌های گوشت گرم گوسفندی در میان آنان توزیع شد.

مدیر عامل بنیاد خیریه حاج علی دولتشاهی با اشاره به شناسایی دقیق جامعه هدف گفت: خانواده‌های مشمول این طرح با همکاری معتمدان محلی و گروه‌های مردمی شناسایی شده و توزیع نذورات با هدف حفظ کرامت خانواده‌ها و رساندن کمک‌ها به افراد نیازمند واقعی انجام شد.

اهدای گوشت گرم گوسفندی به ۱۵۰۰ خانوار در تاسوعای حسینی به همت بنیاد خیریه لرستانی

همچنین در ادامه اجرای برنامه‌های حمایتی بنیاد خیریه حاج علی دولتشاهی در ایام ماه محرم، با هدف پشتیبانی از برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان، یک تن شکر، ۱۰۰ هزار عدد ظروف یک‌بار مصرف و ۲۰۰ لیتر آبلیمو بین ۱۵ هیئت مذهبی شهر خرم‌آباد توزیع شد.

این اقلام در راستای کمک به برپایی مواکب و سفره‌های نذری و پذیرایی از عزاداران حسینی در اختیار هیئت‌های مذهبی قرار گرفت.

48

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 8 =