قسمت دوم سریال «پایان رژه» درحالی پخش شد که منتقدان یک‌صدا به تحسین آن پرداختند.

به گزارش خبرآنلاین، قسمت دوم «پایان رژه» بااینکه یک ‌سوم کمتر از قسمت اول بیننده داشت، اما سیل تحسین منتقدان از مجموعه همچنان ادامه دارد.
 
این سریال کوتاه پنج قسمتی را سوزانا وایت براساس فیلمنامه تام استوپارد (اقتباسی از رمان چهار جلدی فورد مدوکس فورد) ساخته است. در این مینی‌سریال بندیکت کامبربچ، ربه‌کا هال و روپرت اورت نقش‌های اصلی را بازی می‌کنند. هر قسمت سریال یک ساعت زمان دارد.
 
منتقدان بسیار از این سریال تحسین کرده‌اند و پخش قسمت اول آن در جمعه گذشته با استقبال گسترده مخاطبان همراه بود، اما پخش قسمت دوم مجموعه با ریزش مخاطب روبرو شد. منتقدان گاردین، تلگراف و نیواستیتمنت به شدت از سریال دفاع کرده‌اند.
 
این سریال که آن را «دانتن اَبی برای مخاطبان هوشمند» توصیف کرده‌اند پس از 35 سال استوپارد، نمایشنامه‌نویس مشهور و نویسنده فیلمنامه «شکسپیر عاشق» و «برزیل» را به تلویزیون برگردانده است.
 
کامبربچ سریال را «بررسی دقیق سازوکار زندگی اشراف‌زادگان پیش و پس از جنگ جهانی اول» توصیف کرده است.
 
پیش از آنکه سریال روی آنتن برود بسیاری آن را پیچیده و بلندپروازانه معرفی کرده بودند و هال بازیگر مجموعه گفته بود اگر کسی انتظار دیدن سریالی سبُک را دارد، مطمئن باشد پشیمان می‌شود.
 
سوزانا وایت، کارگردان مجموعه نیز گفته بود: «هنگام تماشای «دانتن ابی» خیلی راحت می‌توانی بلند بشوی و برای خودت چای دم کنی و دوباره بنشینی مجموعه را نگاه کنی. اما هنگام تماشای «پایان رژه» نمی‌توانی چنین کاری انجام دهی.»
 
اولین قسمت «پایان رژه» که از شبکه بی‌بی‌سی2 پخش شد، رکورد بینندگان این شبکه را شکست و 3.1 میلیون نفر آن را تماشا کردند. اما قسمت دوم سریال که جمعه (10 شهریور) روی آنتن رفت 2.2 میلیون نفر بیننده داشت.
 
برخی از بینندگان مجموعه در شبکه‌های اجتماعی گله کرده بودند که داستان سریال پیچیده است و دیالوگ‌ها قابل‌فهم نیستند. این مجموعه داستان دوستی یک اشراف‌زاده انگلیسی، همسرش و یک عضو گروه مدافع حقوق زنان است.
 
وایت شهرتش را مدیون «خانه غم‌زده» (اقتباسی از رمان معروف چارلز دیکنز) است که سال 2005 از شبکه بی‌بی‌سی پخش و برنده جایزه بفتا شد. او در زمان معرفی سریال جدیدش به بینندگان هشدار داده بود داستان مجموعه پیچیده است. «سریال ما به این می‌ماند که «دانتن ابی» و سریال «وایر» با هم ترکیب شده باشند.» سریال آمریکایی «وایر»، مجموعه‌ای پیچیده درمورد دنیای موادمخدر در بالتیمور بود.
 
او افزوده بود: «برخی دیالوگ‌های سریال در ابتدا اصلا مفهوم نیستند. اما مطمئن باشید در ادامه به نتیجه می‌رسید و از نتیجه راضی خواهید بود.»
 
سخنگوی بی‌بی‌سی نیز گفته است به سریال افتخار می‌کند و آمار بینندگان قسمت دوم بالاتر از میانگین بینندگان آن ساعت شبکه است.
 
تلگراف / 2 سپتامبر / ترجمه: حسین عیدی‌زاده
58241

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 8 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۰:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۶/۱۳
    45 19
    باید دید نظر آقای فراستی چیست