کمتر از دو هفته از سال 2013 میلادی می گذرد. سال گذشته اقتصاد کشورهای اروپایی و امریکا وضعیت چندان خوبی نداشت و با بحران مواجه بود.

به گزارش خبرآنلاین، از این رو نشریه نیوجاب نیویو برای کسانی که قصد تحصیل در دانشگاه را دارند رشته هایی پیشنهاد کرده که می تواند در بازار کار پولساز باشد. قبولی در این رشته‌ها چندان سخت نیست و آینده شغلی خوبی نیز در انتظار دانشجویانش وجود دارد.
 

فهرست این رشته‌ها در پی می‌آید: 
 

ردیف نام رشته توضیح
حسابداری بنابر اعلام اداره کار ایالات متحده فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی در رشته حسابداری، بسیار مورد توجه هستند.
 2 مدیریت کارخانجات و شرکت‌ها همیشه به دنبال کشف و استخدام استعدادهای متخصص در امر مدیریت هستند، چرا که بسیاری از شرکت‌ها به دنبال راهکارهایی جهت کنترل هزینه‌های خود در نتیجه افزایش بازدهی هستند.
 3 علوم کاپیوتر رشته‌های مرتبط با کامپیوتر نیز در 2013 بازار بسیار خوبی دارند و به دلیل ارتباط با حرفه‌های خاص و نیاز به مهارت‌های منحصر به فرد همیشه مورد توجه هستند.
 4 علوم ارتباطات این رشته در راستای رشد روزافزون شبکه‌های تلویزیونی و اینترنتی بسیار مورد تقاضا است. در حقیقت مادامی که ارتباطات در دنیا ادامه دارد تقاضا در این رشته نیز ادامه خواهد یافت.
 5 طراحی گرافیک انتخاب این رشته در سال جدید تحصیلی از این لحاظ ارزشمند است که مسایل بسیاری در اینترنت وجود دارند که بایستی به آنها رنگ و لعاب بخشید تا سبب گرایش بصری افراد شوند. پیش‌بینی می‌شود تقاضا برای این رشته حد فاصل سال‌های 2010 تا 2020 با رشد 61 درصدی مواجه شود؛ این مشاغل شامل طراحی‌ سیستم‌های کامپیوتری و سایر رشته‌های مرتبط با آن می‌شود.
 6 مهندسی مکانیک مهم‌ترین دلیل مورد اقبال بودن این رشته، توجه شرکت‌ها و کارخانجات و به بهبود کیفیت تولیداتشان است. دلیل عمده دیگر نیز رشد و توسعه در زمینه انرژی خورشیدی است و مشاغل در این رابطه نیز همیشه به دنبال تامین نیازها و خواسته‌های مردم هستند. بدیهی است افرادی که اطلاعات به روز در زمینه فن‌آوری‌های روز را دارند با چشم‌انداز بهتر شغلی روبرو خواهند بود.
 7 مهندسی نفت از آنجایی که در حال حاضر جهان با کمبود سوخت مواجه‌ است، دانشگاه‌ها در تربیت آنی و کافی فارغ‌التحصیلان این رشته با محدودیت زمانی مواجه هستند. در همین رابطه اداره کار ایالات متحده اعلام داشته است که برای هر یک از پروژه‌های حفاری نیاز به مهندسان بیشتری دارند چرا که فرآیند حفاری نفت بسیار پیچیده‌تر شده است.

47232 

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 18
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
    8 50
    فقط علوم ارتباطات
  • علی IR ۰۹:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
    21 39
    عشق است کشاورزی
  • بدون نام IR ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
    110 2
    بدون شک در کشور ما آمار موجود همه این موارد رو نقض می کنه. نه آمارمون درسته نه دانشگاهمون و نه صنعت .
    • بدون نام IR ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
      3 0
      پس زنده باد آمار
  • باران IR ۱۰:۳۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
    75 2
    در ایران تعداد زیادی از مردم PHD دلالیسم و واسطه گری و رنگ آمیزی صورت و ... دارن و از این راه بیشترین درآمد را در کشور کسب می کنن!
  • محمد IR ۱۰:۵۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
    34 7
    پس چرا اینجا چزشکی و دندونپزشکی و داروسازی مورد توجه نخبگان هستند و رشته های حسابداری و مدیریت بسیار سطح پایین محسوب میشوند؟
    • abbas IR ۱۱:۲۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
      29 1
      چون که مدیران اینجا اکثرا مهندس هستن و رشته مهندسی خوندن . ما مدیری که مدیریت خوانده باشه کم داریم
    • بدون نام EU ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
      22 1
      اصل مشکل کشور هم همینه که همه نخبه ها جذب رشته های فنی و پزشکی میشن و به دلیل اینکه اینجور رشته ها سطح پایین محسوب میشن سراغشون نمیرن و این ظرفیت ها باقی میمونه برای افراد با رتبه های علمی پایین تر و جالب اینه که مدیر یه ارگان میشه آقای دکتر یا مهندس X که تحصیل و تخصصی در زمینه مدیریت یک سازمان نداره !!؟ یا در حالت دیگه همون افراد با سطوح علمی پایین تر میان میشن مدیر برای یه عده نخبه و اینجاست که هر نخبه ای توان کار در این سیسم رو نداره .... فرایند معلولی که نیاز به اصلاح داره به نظر من
    • M@hdi IR ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
      8 2
      اصلا درد مملکت همینه. منم به عنوانه یک فارغ التحصیل مهندسی‌ معتقدم علومی که باعث پیشرفت جامعه می‌شه علوم مدیریتی و انسانیست که اینجا ارزشی نداره و در رتبه بعد علوم مهندسی‌ که البته علوم مهندسی‌ هم دیگه اعتباری نداره چون جوون با هزار امید وارد دانشگاه می‌شه و وقتی‌ می‌خواد وارد بازار کار بشه و حقایق رو می‌بینه که دیگه خیلی‌ دیر شده.اینم بگم که برای مدیر شدن تحصیلات مهندسی‌ و پزشکی‌ و مدیریتی چندان ارزش نداره و مهم بند پ هست
  • kaka IR ۱۱:۳۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
    25 0
    با سلام به نظر من هیچ رشته ای بد نیست منتهی باید ارزش قائل بشوند که متاسفانه.... نمیشود!!! فقط تنها چیزی که بد شده دارن مدرک رو بی ارزش میکنند.مثلا یه جا خونده بودم برای نگهبانی بانک 2 نفر آقا با این..........شرایط با مدرک لیسانس و فوق لیسانس نیازمندیم!!!و امثال این مثال ها......!!!! یعنی کسی که با هزار بدبختی و نداری مدرک لیسانس یا فوق گرفته لیاقتش اینه؟! واقعاً که...
    • بدون نام IR ۱۵:۵۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
      4 6
      من نمی دونم این چه تفکریه که همه ما داریم !!! آخه بابا مگه حتما هر کی فارغ التحصیل میشه باید بره کارمند فلان شرکت خصوصی و دولتی شه ؟؟؟ پس کی باید به فکر ایجاد ایده های خلاقانه در کار و خدمات و تکنولوژی و ... باشه ؟ باور کنید با سرمایه کم ولی فکر خوب میشه هم شاغل شد هم چند نفر رو شاغل کرد .
  • انیماتور IN ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
    16 1
    والا انیماتور ها هم وقتی برای یک سفارش کار یک ساعته ثانیه ای 500 هزار تومن میگیرن قاعدتا نباید کم درآمد باشند!
  • M@hdi IR ۱۲:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
    20 1
    من خودم مهندسی‌ مکانیک خوندم و باید خدمتتون عرض کنم که این آمار در کشور ما پشیزی هم اعتبار نداره. باید این مطلب رو قبول کنیم که کشور ما با یک صنعت ورشکسته روبرو هست و اصولاً در کشور‌های ورشکسته صنعتی کسی‌ نیاز به خلاقیت یک مهندس نداره. تو این فضا رشته‌های پولساز پزشکی‌ و حقوق هستند چون به دلیل اهمیت ندادن مردم به سلامتی‌ و ضعف اقتصادی مردم تعداد بیماران بسیار بالاست و به دلیل افزایش جرم در این فضا کار حقوق دانان سکه می‌شه.البته حرف من درباره پولسازی از طریق تحصیلات هست و اشاره‌ای به رشتهٔ دلالیسم نداره
  • بدون نام IR ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
    8 3
    تو ایران کاملا برعکسه اینه
  • بدون نام IR ۱۵:۰۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
    4 4
    البته فکر کنم منظورش از حسابداری فاینانس هست.
    • بدون نام IR ۱۹:۰۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
      13 3
      فکر نکن. دقیقا درست گفته. حسابداری توی تمام دنیا یکی از 3 رشته اول پول سازه. البته توی ایران هم همینطوره. توی دنیا حسابداری، حقوق و مدیریت رشته های اول هستن. توی ایران پزشکی و مهندسی و حسابداری. بنده سه ماه دیگه فوق لیسانس حسابداریمم میگریم. همین الانش دارم با لیسانس فقط با 6 ماه سابقه کار 1.800.000 میگریم که البته در مقایسه با دنیا خیلی کمتره (اکثر کشورها حداقل 6.500 دلار میدن به یه حسابدار). تا 3 سال دیگه جمع و جور میکنم میرم اونور آب. ارزش این رشته بیشتر از 1.800-2.000 تومنه...
  • دکتر فولادی A1 ۱۹:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    1 0
    من دانشجوی تخصص داروسازی هستم...دکترای عمومی رو تازه تموم کردم الانم مشغول تخصصم...به نظر من هرکسی حتما و قطعا باید بره دنبال اون رشته ای که علاقه داره....نه فقط برای پول..امروزه تو این جامعه همه چیز بخاطر پوله ولی تو هر رشته ای اگه علاقه.استعداد و تلاش باشه پول هست من دوستان دندانپزشک و پزشک و داروساز بسیاری دارم که بعلت بی استعدادی و بی تلاش بودنشون بیکارن و تو مطباشون پرنده پر نمیزنه...
  • الكترونيك IR ۱۹:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
    0 0
    تعريف رشته برق بويژه الكترونيك:درساي سخت گرفتن نمره به سختي استرس درس زيادمهارت عملي كم جذب و استخدام كمحمايت براي كارآفريني و توليد و.... صفر