مروری بر اخبار فناوری اطلاعات ایران در شامگاه سه شنبه 17 بهمن 1391

 

 

 

  • معاون وزیر ICT با رد مجدد حملات سایبری ایران به آمریکا خاطر نشان کرد: هرچه فن‌آوری اطلاعات گسترش بیشتری پیدا می‌کند، خطر حمله هم بیشتر می‌شود و در این مورد هم کشور ما از این قاعده‌ کلی مستثنی نیست. علی حکیم‌جوادی در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: این‌که گفته می‌شود حملات سایبری به آمریکا از طریق ایران صورت می‌گیرد را به شدت تکذیب می‌کنم. وی در عین حال عنوان کرد: متاسفانه یکی از شیوه‌های معمول هکینگ آن است که برخی از کشور‌ها با آی‌پی کشور‌های دیگر اقدام به حملات سایبری به کشور‌ سوم می‌کنند. معاون وزیر ارتباطات با بیان این‌که هرچه فن‌آوری اطلاعات رشد و گسترش بیشتری پیدا کند، خطر این حملات هم افزایش پیدا می‌کند، اظهار کرد: در این میان کشور ما هم از این قاعده مستثنی نیست، البته شاید ما جزو 10 کشور اولی نباشیم که مورد هک قرار می‌گیریم، اما به هرحال در این زمینه حملات بسیاری نسبت به کشور صورت می‌گیرد.

 

 

 

  • سمینار علمی رایانش ابری همراه در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برگزار می‌شود. به گزارش خبرنگار مهر، این سمینار سی و هفتمین سمینار علمی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران خواهد بود که با سخنرانی دکتر سعیده پارسایی فرد، دکترای مهندسی مخابرات، هجدهم بهمن ماه جاری در تالار اجتماعات این پژوهشگاه برگزار می‌شود. سرفصل‌های اصلی این سمینار شامل آشنایی با معماری و اصول اولیه رایانش ابری همراه، معرفی تفاوتهای رایانش ابری همراه با سایر شبکه های توزیعی محاسباتی، معرفی چالشها و مسائل پیاده سازی مربوط به رایانش ابری همراه از دید مشترکان شبکه و اپراتورها، بررسی آخرین تحقیقات انجام شده در رایانش ابری همراه شامل مباحث مربوط به تأمین منابع، فرصت های پیش رو اپراتورها در استفاده از رایانش ابری همراه و بررسی عملکرد اپراتورهای جهان در پیاده سازی رایانش ابری همراه خواهد بود.

 


 

  • رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از راه اندازی رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد خبر داد و گفت: با توجه به توسعه فناوری اطلاعات اقدام به راه اندازی رشته فناوری اطلاعات پزشکی در این دانشگاه شده است. به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علیرضا رهایی در کنفرانس تله مدیسین با اشاره به اهمیت پزشکی از راه دور و تله مدیسین در بهبود سلامت جامعه، افزود: در این راستا تاسیس دانشکده مهندسی پزشکی در دستور کار قرار گرفت که با تاسیس این دانشکده پیوند مناسبی میان پزشکی و مهندسی ایجاد شد.  رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به نفوذ فناوری اطلاعات در حوزه‌های پزشکی، اظهار داشت: با گسترش فناوری اطلاعات نیاز بود تا از این فناوری در حوزه پزشکی مورد استفاده قرار گیرد. وی از مصوبات اخیر این دانشگاه در این زمینه خبر داد و یادآور شد: بر اساس مصوبات دو روز گذشته در این دانشگاه رشته مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد راه اندازی خواهد شد.

 


 

  • آمبولانس تله مدیسین توسط دانشگاه امیرکبیر و نیروی دریایی برای ارائه خدمات پزشکی آنلاین به بیماران رونمایی شد. مهندس مهشید کوچک سرایی از مجریان این طرح در حاشیه کنفرانس تله مدیسین در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این آمبولانس یک خودروی فولکس کرافتر است، افزود: این خودرو از سوی نیروی دریایی عرضه شده است که ما آنرا مجهز به لایه های مخابراتی کرده ایم. وی با اشاره به جزئیات عملکرد این آمبولانس اظهار داشت: این آمبولانس قادر است با تجهیزاتی که در آن به کار برده شده فعالیتهای اورژانسی و تله مدیسین را ارائه دهد. این خودرو می تواند همراه با بیمارستان صحرایی حرکت کند. وی با بیان اینکه این امبولانس مجهز به دو مانیتور است، یاد آور شد: علاوه بر این، این آمبولانس مجهز به ژنراتور، خط فیوز برق، کابل شبکه و محل استراحت بیماران است. کوچک سرایی تفاوت این آمبولانس را با آمبولانس های مامور در بسترهای مخابراتی آن دانست و اضافه کرد: این آمبولانس علاوه بر اینکه قادر است داده ها را از طریق اینترنت و کودک منتقل کند در صورت فراهم شدن تجهیزات لازم قادر به ارتباطات ماهواره ای نیز هست.

 

 

 

  • عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با تاکید بر نیاز جامعه امروزی به فناوری نوین گفت: مجلس آمادگی اختصاص منابع مناسب به صنعت گیم کشور را دارد. به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه رهبر با بیان اینکه ضرورت ارتقای بودجه بنیاد ملی بازی های رایانه ای در جهت حمایت از تولید و توزیع بازی ایرانی حائز اهمیت است، ادامه داد: بازی های رایانه ای از نظر تاثیرگذاری و فرهنگ سازی دارای اهمیت خاصی بوده و به همین منظور سیاستهای استکبار جهانی توجه ویژه ای به این ابزار فرهنگی دارند. این عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به شرایط حساس جهانی و هجمه فرهنگی غرب می طلبد که مسئولان توجه ویژه ای به عرصه گیم کشور داشته باشند. نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در زمینه ناتوی فرهنگی و تاثیرگذاری آن بر نسل جوان گفت: باید این نگرش که یکی از سیاست های استکبار جهانی در جهت تهاجم فرهنگی بازیهای رایانه ای است مورد توجه قرار گیرد و از این ابزار فرهنگی بر علیه خود غرب استفاده کرد.

 

5656
 
 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 275362

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =