اشتباهاتی که افراد باهوش در محیط کار مرتکب می شوند

باهوش بودن لزوما به معنی پیشرفت در محیط کار نیست و ممکن است هوش زیاد به مانعی برای پیشرفت تبدیل شود.

 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شما ممکن است تصور کنید که باهوش ترین فرد در میان گروه همکارانتان محسوب می‏شوید اما باید به خاطر داشته باشید که باهوش بودن همواره به معنی موفقیت شغلی نیست و حتی برخی اوقات به مانعی برای پیشرفت کاری تبدیل می‏شود. افراد باهوش معمولا اشتباهاتی را در محیط کاری مرتکب می‏شوند که به آینده شغلی آن ها لطمه می‏زند، پس اگر شما هم در میان این افراد جای می‏گیرید، حداقل از ارتکاب اشتباهات زیر اجتناب کنید:

1- عدم درک اولویت های رئیس

 افراد باهوش معمولا هرکاری را به شیوه ای که فکر می‏کنند بهتر است انجام می‏دهند و مشکل اینجاست که حتی اگر شما به عنوان یک کارمند بهترین عملکرد را هم داشته باشید اما عملکرد شما از اولویت های رئیس متفاوت باشد در این صورت شانس زیادی برای پیشرفت نخواهید داشت. برای مثال ممکن است که یک کارمند به ایجاد روابطی صمیمانه با مشتری ها اهمیت بدهد و حتی زمان بسیاری را به شکل دادن چنین روابطی اختصاص بدهد اما رئیس او به میزان فروش در کوتاه مدت اهمیت بیشتری بدهد. به همین خاطر بهتر است قبل از اینکه تلاش کنید هر کاری را به بهترین نحو انجام بدهید، به اولویت های رئیس توجه کنید.

2- سرخورده شدن به خاطر ناکامی

افراد باهوش معمولا عادت دارند که در انجام امور بهتر از دیگران باشند، چنین افرادی زمانی که باید شروع به انجام فرآیندی بکنند که در آن توانایی فنی ندارند به شدت سرخورده می‏شوند و ناکامی ‏در انجام فرآیند جدید به بهترین نحو احتمالا به رها کردن آن منجر خواهد شد. حتی اگر فرد باهوشی هم باشید بازهم احتمالا باید زمانی را به یادگیری بسیاری از امور اختصاص دهید و بپذیرید که لزوما در هر کاری بهترین نیستید.

3- بی توجهی به بازخوردها

هر فردی در هر جایگاهی باید به نظرات دیگران و بازخوردهایی که نسبت به عملکردش دریافت می‏کند توجه نشان بدهد، در غیر اینصورت شاید هرگز فرصت بهبود عملکرد خود را نیابد. افراد باهوش معمولا نسبت به بازخوردها موضع سخت تری دارند و به ندرت به نظرات دیگران اهمیت می‏دهند. چنین رفتاری نه تنها باعث عدم بهبود عملکرد فرد می‏شود بلکه احتمالا به آزرده خاطر شدن دیگران نیز می‏انجامد. بهتر است از نظرات دیگران استقبال کنید و حتی اگر می‏خواهید آن ها را پشت گوش بیاندازید، شیوه محترمانه ای را برای این کار بیابید.

4- نادیده گرفتن اهمیت روابط

یک فرد باهوش ممکن است تصور کند که معاشرت با همکارانش جذابیت چندانی برایش ندارد و حتی کسل کننده است و به همین خاطر از توسعه روابطش در محیط کاری اجتناب کند اما چنین رفتاری در بلند مدت به شدت بر پیشرفت شغلی او تاثیرگذار خواهند بود. هر فردی در هر شغلی احتمالا روزی به یاری و حمایت همکارانش نیاز خواهد داشت و فردی که از توسعه روابط با دیگران غافل شده در این روز احتمالا با بی مهری دیگران مواجه خواهد شد. همچنین باید توجه داشت که برخورداری از روابط انسانی خوب با دیگران در محیط کاری می‏تواند به مانعی برای پیشرفت تبدیل شود، به خصوص اگر رئیس شما تصمیم بگیرد که پیش از ارتقای مسوولیت شما، با همکارانتان مشورت کند.

3535

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 404407

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 15 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عباس م شصت و يك ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۳
    33 1
    "بي توجهي به بازخوردها" به عبارت ديگر نقد پذير نبودن كه مشكل اصلي و فعلي صاحبان قدرت هست.
    • شروین A1 ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۳
      8 0
      صاحبان قدرت؟؟؟ ببخشید درباره آدم های باهوش گفتن نه صاحبان قدرت مشکل اینه که صاحبان قدرت باهوش نیستن، ضمنا آدم باهوش اتفاقا بازخورد مالی نمیخواد ولی بازخورد معنوی میخواد که تو ایران اصلاااااا نداریم واسه همین همه باهوشا از ایران میرن ، چون صاحبان قدرت بیهوشن و بازخورد معنوی خشک و خالی هم نمیدن
  • بی نام IR ۰۹:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۳
    47 3
    پس بگو من چرا تو محیط کارم مشکل دارم
  • بی نام IR ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۳
    2 1
    هوش،نقدپذیری، اولویت رئیس، روابط خوب با همکاران، ایده خوب، تلاش و .... هزار تا نکته دیگر قدرت بند پ را ندارد. بند پ داشته هر کاری دلت میخاد میکنی خرابکاری میکنی جایزه میگیری تازه بهره وریت هم از همه بیشتره
  • پیراسته فر A1 ۱۲:۰۶ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۳
    1 0
    کمی درانتخاب آیتم ها بی دقتی شده چون نوابغ "باهوشها"درکارکردن جدی هستند،افق های بالاتری را مجسم می کنند ،وجدان کاری بیشتری دارند،برعکس اکثریت که یجورایی دوست دارند که ازمسئولیتها فرارکنند،سمبل کاری کنند،این تفاوت نگاه،عامل چالش است، دانش آموزان یک کلاس رادرنظربگیرید که اکثریت آنهاازدرس ومشق فراریند،ازخدایشان است که به بهانه های مختلف کلاس درس تعطیل شود ومعلم کمتردرس بدهد ،امتحان نگیرد،پرسش بعمل نیاوردوهمش سرعتگیراست برای معلم درتعلیم وتدریس،اما دانش آموزباهوش برعکس به درس ومشق بهاء می دهد ويامعطلی وتعطیلی کلاس ناراحت است،این "همرنگ جماعت نشدن"موجب چالش می شود وناسازگاریها را بدنبال دارد. بطورکلی آدمهای باهوش"نابغه"یا کاری راقبول نمی کنند واگرقبول کردند،مصرند که سرانجام درستی داشته باشد.
  • علی A1 ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۳
    1 0
    آقا این تزها رو از کجا میارین شما؟ این جمله رو دقت کنید "برخورداری از روابط انسانی خوب با دیگران در محیط کاری می‏تواند به مانعی برای پیشرفت تبدیل شود" این که با تیتر متضاد است.
  • بی نام IR ۱۳:۳۵ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۳
    3 0
    این چیزها دقیقا واسه من اتفاق افتاده ولی بازم راه خودم و ادامه میدم.
  • ... IR ۱۴:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
    0 0
    منم.ووافعن باهوشم