جزییات پروژه دانشگاه استنفورد درباره تأثیر هوش مصنوعی بر زندگی شهری در سال ۲۰۳۰

دانشگاه استنفورد با راه‌اندازی پنل تحقیقاتی به کمک متفکران صنعتی قصد دارد تأثیر هوش مصنوعی بر زندگی شهروندان شهرهای امریکای شمالی در سال ۲۰۳۰ را مورد کنکاش قرار دهد.

به گزارش خبرآنلاین، موضوع تحقیقاتی بانام Artificial Intelligence and Life in 2030 بر اساس دستاورد یکصد سال مطالعه روی هوش مصنوعی/AI100 متمرکز خواهد شد تا تأثیر و تأثر نرم‌افزارهای هوشمند، سنسورها و ماشین‌های یادگیری روی رفتار و اخلاق شهروندان در آمریکای شمالی را بسنجد.

پیتر استون از دانشگاه آستین تگزاس که مدیریت کرسی 17 نفره این تحقیق را برعهده دارد در این زمینه تأکید می‌کند که اپلیکیشن های هوش مصنوعی کیفیت زندگی و اقتصادمان را تا 2030 متحول می‌کند اما درعین‌حال با ایجاد چالش، شغل و درامد ما را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد و به همین خاطر باید وجوه مشترک هوش مصنوعی و زندگی جدید را بیابیم و یافته‌هایمان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

8 بخش مورد مباحثه در پنل مذکور شامل حمل‌ونقل، ربات‌های سرویس‌دهنده و خانگی، بخش سلامت و بهداشت، آموزش، سرگرمی و انترتینمنت، سرمایه گذاری روی فناوری‌هایی که منجر به توسعه مدل‌های پیشگو برای جوامع با محدودیت منابع می‌شود، امنیت عمومی جوامع و کاریابی و نیروی کار است که می‌تواند منجر به واقعیت سازی برای جوامع هوشمند در آینده شود.

برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.

5656

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 575017

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =