صعود نمایندگان نوشین‌شهر و اردبیل به دور دوم مسابقات فوتسال لیگ مناطق نونهالان کشور

مسابقات گروه سه فوتسال لیگ مناطق نونهالان کشور برگزار شد و تیم اتحاد نوین نوشین شهر بدون باخت به همراه نماینده اردبیل راهی دور دوم شدند.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، گروه ۳ مسابقات فوتسال لیگ مناطق نونهالان کشور به میزبانی شهر نوشین شهر و با حضور تیم‌های اتحادنوین نوشین شهر، سپاهان مریوان، سردار ماکو، هیات فوتبال هرسین، شهید کارجو اردبیل و مهرعظام تبریز طی روزهای ۷ تا ۱۱ تیرماه برگزار شد.

به گفته افشین حیدرپور مسئول نمایندگی ورزش و جوانان نوشین شهر، در پایان پانزده مسابقه، تیم شهرد کارجو اردبیل موفق شد با کسب ۴ برد و یک شکست و کسب ۱۲ امتیاز به عنوان تیم اول و اتحادنوین نوشین شهر با ۳ برد و ۲ مساوی و کسب ۱۱ امتیاز بدون شکست به عنوان تیم دوم راهی دور نهایی شوند.

در این رقابت‌ها که با حضور تماشاگران پرشور نوشین شهری در سالن آزادی برگزار شد تیم‌های، هیات فوتبال هرسین، سپاهان مریوان، مهرعظام تبریز و سردار ماکو رتبه‌های سوم تا ششم را کسب کردند و از راهیابی به دور دوم بازماندند.

مسابقات فوتسال نونهالان مناطق کشور به میزبانی استان‌های مختلف برگزار می‌شود و تیم‌های برتر راهی دور نهایی می‌شوند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1784806

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 12 =