اهدای ۱۴ فقره جهیزیه به مددجویان شهرستان دیواندره

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان کردستان گفت: ۱۴ فقره جهیزیه با همکاری سپاه به نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد شهرستان دیواندره اهدا شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، امید عسکری در مراسم اهدای ۱۴ فقره جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت شهرستان دیواندره عنوان کرد: از ۷۰ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد در سطح استان سه هزار خانوار در شهرستان دیواندره زندگی می کنند.

وی افزود: ماهیانه پنج میلیارد و ۵۰۰ مییون تومان مستمری به مددجویان شهرستان دیواندره پرداخت می شود.

عسکری با اشاره اینکه ۳۶ درصد از جامعه هدف کمیته امداد کردستان سالمند هستند، گفت: در ۶ ماهه نخست امسال ۱۰ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان برای ارائه خدمات به سالمندان تحت حمایت کمیته امداد استان کردستان هزینه شد.

وی در بخش مسکن روستایی مددجویان عنوان کرد: از هزار واحد مسکن روستایی سهم استان کردستان ۱۲۰ واحد سهم شهرستان دیواندره است که در حال ساخت و تکمیل است.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان کردستان گفت: افراد تحت حمایت زیر ۵۵ سال که که قبلا در قالب تبصره ۱۴ و به صورت موقت تحت حمایت این نهاد قرار گرفته اند با پرداخت تسهیلات اشتغال و کمک به توانمندسازی آنها از چرخه حمایت خارخ خواهند شد.

کد خبر 1821304

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار