به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، سردار علی آزادی فرمانده انتظامی استان در تشریح جزئیات این خبر بیان کرد: ماموران پلیس آگاهی بیجار با اشراف اطلاعاتی یک دستگاه کامیون اسکانیا حامل کالای قاچاق در محور "دیواندره-بیجار" شناسایی کردند.
وی افزود: ماموران انتظامی با اقدامات پلیسی و پس از هماهنگی با مراجع قضائی کامیون مورد نظر را توقیف و در بازرسی از آن تعداد یک میلیون و 400 هزار عدد انواع مواد محترقه، تعداد 980 ثوب البسه خارجی ،2 هزارو 520 قلم انواع لوازم آرایشی و یک هزار عدد انواع لوازم الکترونیکی قاچاق را کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان با بیان اینکه کارشناسان ارزش محموله کشف شده را 50 میلیارد ریال برآورد کرده اند، گفت: در این خصوص یک نفر متهم دستگیر و به همراه پرونده در اختیار مراجع قضائی قرار گرفت.
نظر شما