مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

آغاز ۲۲ هزار بسته معیشتی در استان کردستان

همزمان با سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی توزیع ۲۲ هزار بسته معیشتی بین اقشار نیازمند استان، توسط سپاه انجام شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، آیین توزیع این بسته‌ها، روز سه شنبه همزمان با سراسر کشور، مراسم نهضت خدمت مومنانه به یاد شهید قاسم سلیمانی با حضور مسئولان استانی در سنندج برگزار شد.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان در آیین توزیع این بسته ها اظهار کرد: در این مرحله از کمک‌های مومنانه سپاه بیت‌المقدس، ۲۲ هزار بسته معیشتی به ارزش ۱۷۶ میلیارد ریال در کردستان توزیع می‌شود.

سردار امان الله گشتاسبی افزود: سپاه کردستان همچنین ۵۲ سری جهیزیه به ارزش بیش از ۲۰ میلیارد ریال به زوج‌های نیازمند استان اهدا کرد.

افتتاح هشت پروژه محرومیت‌زدایی آبرسانی به روستاهای بخش زرینه اوباتو با هزینه‌کرد بیش از ۱۳۰ میلیارد ریال در کردستان یکی دیگر از برنامه‌های نهضت خدمت مومنانه بود که امروز در کردستان انجام شد.

46

کد خبر 1855804

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین