۱۶۳ فقره پرونده تخریب و تصرف اراضی ملی در کرمانشاه تشکیل شد

فرمانده یگان حفاظت منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه، از تشکیل تعداد ۱۶۳ فقره پرونده تخریب و تصرف اراضی ملی در استان خبر داد.

سعید نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، اظهار کرد: در سه‌ ماهه نخست سال‌جاری تعداد ۱۶۳ فقره پرونده تخریب و تصرف اراضی ملی در استان برای متخلفین تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شده است.

وی افزود: در همین بازه زمانی با اخذ حکم قضایی تعداد ۸۵ فقره به مساحت ۵۵ هکتار از عرصه‌های منابع‌طبیعی توسط نیروهای یگان حفاظت از دست متخلفین خلع و به اراضی ملی بازگردانده شده است.

فرمانده یگان حفاظت منابع‌طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه تصریح کرد: براساس قانون هرگونه تغییرکاربری، تخریب‌ و تصرف و ساخت وساز در اراضی که جز منابع‌طبیعی است ممنوع است، همچنین هرگونه قطع، آتش زدن، ریشه‌کن‌ کردن درختان جنگلی و گونه‌های گیاهی مرتعی ممنوع بوده و تخلف محسوب می‌شود.

نجفی در پایان اضافه کرد: از اهم‌ اقدامات صورت گرفته این اداره‌کل جهت جلوگیری از تخریب و تصرف اراضی ملی می‌توان به گشت و مراقبت مستمر نیروهای حفاظتی در عرصه‌های منابع‌طبیعی، احداث ۳۷۵ کیلومتر خط تنسیق بین اراضی ملی و زراعی، انجام اقدامات فرهنگی و برگزاری کلاس‌های آموزشی و ترویجی، جهت جلب مشارکت مردمی در راستای کاهش عوامل تخریب و برقراری تلفن ارتباط مردمی ۱۵۰۴ بصورت شبانه‌روزی برای اخذ گزارشات مردمی آماده است.

46

کد مطلب 1926534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =