یک سوم لیگ در دست استقلال و پرسپولیسی‌ها!

مجتبی جباری هم قرار است به جمع سرمربیان استقلال لیگ برتر اضافه شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ با قطعی شدن حضور مجتبی جباری روی نیمکت مس رفسنجان، ترکیب مربیان لیگ بیست‌وپنجم دستخوش یک تغییر مهم شد؛ تغییری که باعث افزایش تعداد سرمربیان دارای پیشینه استقلالی در فصل ۲۰۲۵–۲۶ لیگ برتر ایران شده است. جباری که سال‌ها در میانه میدان استقلال خوش درخشید، اکنون پس از دوران مربیگری کوتاه در استقلال و قهرمانی در جام حذفی حالا تجربه جدی دیگری را روی نیمکت مس آغاز خواهد کرد.

پیش از این، پیروز قربانی در فجر سپاسی و مهدی رحمتی در خیبر، دو چهره استقلالی حاضر در لیگ بودند. اضافه شدن جباری باعث شد تعداد استقلالی‌های روی نیمکت تیم‌ها به سه نفر برسد و سهم آبی‌ها در معادلات فنی فصل تازه تقویت شود.

در سوی مقابل، سه مربی با سابقه پرسپولیس در جمع ۱۶ تیم لیگ بیست‌وپنجم نیز حضور دارند:
یحیی گل‌محمدی در فولاد، مازیار زارع در ملوان و مهدی تارتار در گل گهر سرمربیانی هستند که سابقه پوشیدن پیراهن پرسپولیس را در کارنامه دوران بازیگری خود دارند.

به این ترتیب، از میان ۱۶ سرمربی لیگ بیست‌وپنجم، ۳ مربی سابقه برجسته در استقلال و ۳مربی سابقه بازی در پرسپولیس را دارند و ۱۰ مربی دیگر سابقه‌ای در بین سرخابی‌ها ندارند.

257 251

کد مطلب 2152639

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 8 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین