به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ بعد از تعلیق مسابقات لیگ برتر به دلیل حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک ایران و تعطیلی تمرینات تیم ها، حالا با آغاز سال جدید برنامه ریزی باشگاه ها برای آغاز دوباره تمرینات آغاز شده است.
در این میان باشگاه استقلال یکی از تیم های است که به دنبال آغاز تمرینات و برگزاری اردو است. در مدت تعطیلی تمرینات، سهراب بختیاری زاده به شدت پیگیر شرایط و وضعیت بازیکنانش بود و به طور مرتب با آنها در تماس بوده و برنامه تمرینی داده تا بازیکنان از شرایط بدنی خود فاصله زیادی نگیرند.
بختیاری زاده و دستیارانش در استقلال به شدت روی آمادگی بدنی بازیکنان این تیم حساس هستند و به تک تک بازیکنان داخلی و خارجی دستور داده اند که تصاویر و ویدئو های تمرینات شخصی خود را هر روز ارسال کنند تا شرایط آنها ارزیابی شود و برای ازسرگیری مسابقات باشگاه استقلال مشکلی نداشته باشد.
بازیکنان تیم فوتبال استقلال موظف هستند هر روز از تمرینات شخصی خود ویدیو و عکس تهیه و آن را در اختیار کادرفنی قرار دهند. در همین راستا و با توجه به قطع اینترنت بین الملل اکثر بازیکنان استقلال با استفاده از پیامرسانهای ایرانی عکس و ویدئوهای تمرینات روزانه خود را به سرمربی تیم ارسال می کنند.
با این وجود بختیاری زاده در پی این است که بتواند بزودی تمرینات گروهی را استارت زده و از نزدیک شرایط بازیکنانش را پیگیری کند.
جالب اینکه باشگاه استقلال نیز به طور مرتب عکس و فیلم هایی از تمرینات انفرادی بازیکنانش منتشر کرده که با برنامه سرمربی به شکل اختصاصی و انفرادی در حال تمرین هستند.
253 258




نظر شما