الفتی: مجمع برای ریاست به فردی رای بدهد که خاک خورده ژیمناستیک باشد

ملی‌پوش ژیمناستیک گفت: امیدواریم با حضور یک فرد آشنا به این رشته در راس فدراسیون، شاهد اتفاقات خوبی باشیم.

به گزارش خبرآنلاین؛ مهدی الفتی دارنده مدال نقره ژیمناستیک بازیهای آسیایی در حاشیه برگزاری مراسم برترین‌های قهرمان ایران در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: جای خوشحالی دارد که ژیمناستیک در کنار ورزش‌های پرطرفداری از جمله کشتی، فوتبال و دوومیدانی قرار گرفت، این دومین سالی است که برای عنوان آقای ورزش ایران نامزد می‌شوم و خوشحالم نگاه مردم و مسئولان به این رشته تغییر کرده است. امیدوارم با حمایت‌های بیشتر وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و مردم اتفاقات بهتری رقم بخورد.

وی ادامه داد: پس از سال‌ها امروز تجهیزات جدید وارد فدراسیون شد، این نگاه حمایتی به ما کمک خواهد کرد تا نتایج بهتری رقم بزنیم. حمایت وزیر و پیگیری‌های سرپرست فدراسیون باعث شد بهترین تجهیزات جهانی را در اختیار داشته باشیم که جای تقدیر دارد.

ملی‌پوش ژیمناستیک کشورمان در خصوص انتخابات این فدراسیون تاکید کرد: امیدوارم فردی رئیس شود که خاک خورده این ورزش باشد، چرا باید سالی یک‌بار به مسابقات اعزام شویم در شرایطی که باید هر ماه در رویدادهای مختلف به میدان برویم. نگاه مجمع باید پیشرفت این رشته باشد و امیدوارم این چنین هم باشد.

او در خصوص برنامه‌های آتی خود گفت: ۴ ماه است در اردوی تیم ملی هستیم، ۲۰ روز دیگر عازم چین می‌شویم تا به صورت تیمی به میدان برویم و در نهایت باید در بین ۱۰ تیم برتر آسیا قرار بگیریم تا برای بازی‌های آسیایی کسب سهمیه کنیم.

253 258

کد مطلب 2226850

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین