محققان دانشگاه فلوریدا استیت متوجه شدند عصارهای که از این میوه آبدار به دست میآید نیز میتواند در کاهش فشار خون موثر باشد.
پروفسور آرتور فیگرورا در این باره گفت: این یافتهها نشان میدهد که این غذای موثر باعث بهبود جریان خون شده و از بالا رفتن فشار خون که یکی از مهمترین عوامل ابتلا به سکته و حمله قلبی است پیشگیری کند.
محققان این دانشگاه یک آمینو اسید از عصاره هندوانه استخراج کردند و به مدت 6 هفته به زنان و مردانی که بین 51 تا 57 سال سن داشتند دادند. آنها متوجه شدند بعد از این مدت عملکرد رگهای خونی و قلبی بهبود پیدا کرده و در نتیجه فشار خون در بیماران کاهش پیدا میکند.
پروفسور فیگروآ در ادامه گفت: این میوه سرشار از مادهای طبیعی به نام ال-سیترولین است که که برای تنظیم عملکرد قلبی و داشتن فشار خون طبیعی لازم است. البته برای تامین این مواد مورد نیاز بدن داروهایی تهیه شده است، اما آنها معمولا دارای عوارض جانبی هستند. ولی هندوانه هیچ کدام از این عوارض را به همراه ندارد. این میوه دارای کالری پایین، مقادیر بالای فیبر و مواد مغذی زیادی است.
پروفسور فیگروآ در این باره گفت: میتوان از هندوانه قرصهایی تهیه کرد. این قرصها به بیماران اجازه میدهند میزان مصرف داروهای قلبی خود را کاهش داده و در عین حال بهتر بتوانند فشار خون خود را کاهش دهند.
دیلی میل، 14 اکتبر
خوردن یک برش هندوانه در هنگام صبح میتواند به عنوان یک سلاح موثر بر ضد بیماریهای قلبی عمل کند.
کد خبر 100374
نظر شما