ایرنا نوشت:

مهدی همایون‌فر تهیه‌کننده فیلم سینمایی «جنوب آسمانی» گفت: «انفجار در یکی از صحنه‌های فیلمبرداری این فیلم بخشی از قصه بود و ارتباطی به اقدامات خرابکارانه نداشت.»

همایون‌فر در این خصوص افزود: «در جریان جنگ ‪ ۳۳‬روزه بمب‌های زیادی از سوی رژیم صهیونیستی بر سر مردم لبنان ریخته شد. بازسازی این صحنه‌ها نیازمند تخریب کامل لوکیشن‌های مربوطه بود تا صحنه‌های فیلم به صحنه‌های جنگ نزدیک‌تر باشد.»

وی با بیان اینکه در یکی از صحنه‌ها می‌بایست منبع آب شهرک عیتا شعب منفجر می‌شد، اظهار داشت: «انفجار منبع آب، اشیای اطراف را به هوا پرتاب کرد و منجر به زخمی شدن ‪ ۷‬نفر عوامل ایرانی فیلم شد.»

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «جنوب آسمانی» افزود: «4 از زخمی‌شدگان به طور سر پایی مداوا، دو نفر دیگر سه روزی بستری شدند و نفر آخر هم امروز بیمارستان را ترک کرد.»

«جنوب آسمانی» فیلمی جنگی و روایتگر یک حادثه مهم مربوط به جنگ سال ‪۲۰۰۶‬ اسراییل علیه لبنان در منطقه عیتا الشعب است که در آن بازیگرانی از لبنان، مصر، سوریه و ایران نقش آفرینی می‌کنند.

این فیلم بر اساس حوادث مستند و واقعی جنگ ‪ ۳۳‬روزه رژیم صهیونیستی ساخته می‌شود و داستان آن به تلاش ناکام اسراییل برای تسخیر روستای مرزی عیتا الشعب در جنوب لبنان می‌پردازد. این فیلم به سفارش بنیاد سینمایی فارابی و با همکاری جنبش حزب الله لبنان در دست تهیه است.

تهیه‌کننده این فیلم در انتها گفت: «فیلمبرداری این فیلم از۲۳‬ مرداد در لبنان آغاز و تا آخرمهرماه ادامه خواهد یافت اما تصور می‌کنم که برای کامل شدن فیلم به چهار ماه دیگر کار نیاز داریم.»

کد خبر 100519

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین