اگر گل سالمم به استقلال از سوی داور مردود اعلام نمی‌شد، اکنون شرایط فرق می‌کرد.


باورش این است گلی را که وارد دروزاه استقلال کرده به هیچ عنوان آفساید نبوده است.محمد نوری در پایان داربی گفت:«این گل صحیح بود چون اصلا در آفساید نبودم. نمی‌دانم این داوران چه مشکلی با ما دارند. در بازی قبل هم داوران اشتباه‌های زیادی داشتند اما داور بازی در برنامه زنده تلویزیونی نخواست اشتباهش را قبول کند. اکنون در مصاف با ذوب آهن هم با ما چنین کردند. اگر گل من از سوی داور پذیرفته می‌شد جریان بازی تغییر کرده و اکنون شرایط بازی متفاوت بود.»

او در ادامه اشاره به بازی می کند و می گوید:«به هر حال یکی از بازی‌های بزرگ لیگ را شاهد بودیم و هر دو تیم صاحب چندین فرصت گل‌زنی شدند. ما شرمنده هوادارانیم که نتوانستیم به پیروزی برسیم و در عوض بازی را باختیم. امیدوارم شرایط در آینده تغییر کند و هواداران مطمئن باشند پرسپولیس در ادامه لیگ وضعیت بهتری خواهد داشت.»

 

 

 

کد خبر 100652

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • اميري IR ۰۹:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۴
    0 0
    آقاي نوري برو خدا را شكر كن داور يك اشتباه كرد كه اگر آن اشتباه را نداشت جواب من طرفدار را چه مي دادي . نتايج ضعيف اخير همه اش مقصر داوران بودند ؟؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین