به گزارش ایرنا:

سرانجام پس از طی مراحل مختلف حقوقی، شرکت آمریکایی ' نیوانگلند اسپورتز ونچرز' که مالک باشگاه 'بوستون رد ساکس' است، مالک باشگاه لیورپول شد.

پس از آن که تام هیکز و جرج ژیلت مالکان قبلی لیورپول منع فروش این باشگاه را لغو کردند، صبح جمعه باشگاه لیورپول به مبلغ 300 میلیون پوند به این شرکت آمریکایی فروخته شد.

اکنون 'رویال بانک' اسکاتلند می تواند طلب 237 میلیون پوندی خود را از باشگاه لیورپول وصول کند.

همچنین این احتمال که طبق قانون مربوط به باشگاه های ورشکسته 9 امتیاز از لیورپول کسر شود ، منتفی شده و این باشگاه از خطر سقوط به دسته دوم نجات یافته است.

'جان هنری ' رییس 'نیو انگلند اسپورتز ونچرز' از نهایی شدن مراحل مالکیت باشگاه لیورپول ابراز خشنودی کرد و گفت: خیلی حرفهاست که باید بشنویم و نکات بسیاری باید بیاموزیم و در این راه شانه به شانه هواداران باشگاه حرکت خواهیم کرد.می خواهیم لیورپول را به روزهای اوج آن برگردانیم.

کد خبر 100761

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین