۰ نفر
۲۵ مهر ۱۳۸۹ - ۰۷:۱۵

به گزارش ایسنا:

شواهد یک بررسی آزمایشی که توسط دانشمندان تغذیه دانشگاه فلوریدا انجام شد، نشان می‌دهد که هندوانه سلاحی موثر در مراحل اولیه‌ افزایش فشار خون است.

پروفسور آرتورو فیگورا و پروفسور بهرام ارجمندی در مطالعه‌ای دریافتند که با تزریق شش گرم آمینو اسید ال‌سیترولین ال‌ارگنین از عصاره‌ی هندوانه روزانه به مدت شش هفته، عملکرد قلب بهبود ‌یافت و در نتیجه در 9 بیمار 51 تا 57 ساله فشار خون کاهش یافت.

این یافته‌ها نشان می‌دهد که این میوه‌ کاربردی تاثیر بسزایی در حفظ سلامت قلب و عروق افراد دارد. اما مقادیر زیاد آن نیز ممکن است به افت شدید فشار خون منجر شود.

گفتنی است، پروفسور بهرام ارجمندی رئیس بخش علوم تغذیه و ورزش دانشکده‌ رشته‌های مرتبط علوم انسانی دانشگاه ایالت فلوریداست.

کد خبر 101062

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • منصف IR ۱۰:۲۳ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۵
    0 0
    این رو1000 سال پیش حکما گفته اند .یه کم مطالعه بهتر از این همه خرج تراشیدنه

آخرین اخبار