اهم اظهارات دکتر محمود احمدینژاد در دیدار با مدیران استان اردبیل را در ادامه به نقل از ایسنا بخوانید.
-
قدر ثانیههای خدمتگزاری به مردم را بدانید، مدیر شدن در جمهوری اسلامی در این مقطع تاریخی و در استان اردبیل توفیق عظیمی است.
- آنچه که از یک انسان باقی میماند خدمت شایسته به مردم است باید روحیه خدمتگزاری را در استان نهادینه کنیم.
- مدیران و خدمتگزاران باید مردم را دوست داشته باشند اگر مدیر، مردم را دوست نداشته باشد نمیتواند خدمتگزار خوبی باشد و اگر خدمتگزار خوبی نیز نباشد مدیر خوبی نیست. چقدر خوب است که مدیران مشکل مردم را مشکل خود بدانند و در راستای حل آن تلاش کنند. مردم گرفتاریهای مختلفی دارند و باید کاری کنیم که در استان اردبیل مسائل مردم، مسائل دستگاه اجرایی نیز باشد. مشکلات مردم مشکلات دستگاههای اجرایی باشد و اگر این اتفاق بیفتد پیشرفت کشور چندین برابر میشود. برخی فکر میکنند که پیشرفت کشور فقط با منابع مالی و سرمایهگذاری امکانپذیر است در حالی که این طور نیست و توجه به مشکلات مردم و تلاش برای رفع آنها نیز به پیشرفت استان کمک میکند.
- شما در جلسات خود همانطور که مسائل کلان را پیگیری میکنید باید مسائل جزیی مردم را نیز در دستور کار خود قرار دهید، به آن توجه کنید، مردم گرفتاری دارند و برخی از گرفتاریهای مردم با یک کمک جزیی حل میشود بعضا افرادی هستند که با 300 الی 500 هزار تومان مشکلشان حل میشود و زندگیشان زیر و رو میشود.
- طبق آنچه که اعلام شد در این استان 600 نفر مدیر وجود دارد و اگر هر یک از این مدیران روزی یک مشکل مردم را حل کنند میبینید که چه اتفاق عظیمی رخ میدهد.
-
خیلی از افراد کمک مالی از شما نمیخواهند بلکه مشکل اداری دارند و کارشان در سیستم اداری ممکن است گیر کرده باشد.
- برخی از مدیران ملاقاتهای مردمی دارند که خوب است این را عمومیت و گسترش بدهیم.
- استان شما به فضل الهی ظرفیتهای گوناگونی دارد تمام استعدادهایی که در کشور هست در استان شما نیز هست. در زمینه کشاورزی، صنعتی، گردشگری و ترانزیتی استان شما ظرفیت بسیار خوبی دارد ما باید از این ظرفیتها به نحو احسن استفاده کنیم و آنها را در یک برنامه منسجم فعال کنیم.
- اخیرا دولت اعتبارات خوبی را در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار داده و این اعتبارات گسترش پیدا میکند. ما باید به سرعت در استان از آبیاری سنتی به سمت آبیاری مدرن حرکت کنیم و حرکت در این راستا کمک زیادی به پیشرفت کشاورزی و استفاده مناسب از منابع میکند.
- در 50 الی 60 سال اخیر قالبهایی درست شده است و ریلهایی گذاشته شده و برنامهریزی ما در این ریلها حرکت کرده است و ریلگذاریها طوری هستند که ما پول زیادی مصرف میکنیم ولی نتیجه کمی میگیریم و ما باید این ریل را عوض کنیم.
- باید مقداری مدل برنامهریزی را برای کارهای استان عوض کنیم.
- همانطور که گفتم باید در تصمیمگیریها نگاهمان را عوض کنیم و از تجربیاتی که داشتهایم استفاده کنیم.
- شما با استفاده مناسب از این منابع میتوانید اشتغال ایجاد کنید. ما باید در پیشرفت استان و پیشرفت کشور به مدل بومی توجه کنیم و وقتی میگویند برنامه اسلامی و ایرانی یعنی اینکه ببینیم داشتههایمان چیست و این داشتهها و پتانسیلها را فعال کنیم.
- موقعی یک صنعت در استان مفید است که با دیگر بخشها در استان پیوند داشته باشد و متناسب با موقعیت و شرایط استان باشد.
- باید در این استان 30 الی 50 هزار میلیارد تومان ارزش افزوده تولید شود و این شدنی است چراکه ظرفیت استان اینگونه است.
- ایران یک روزی مرجع علمی دنیا بوده است.
- اگر ما ریل برنامهریزی را در کشور درست کنیم میتوانیم به آن موقعیت بازگردیم و در آن راستا حرکت کنیم.
- ما اکنون در یک زمان سرنوشتساز و مهم قرار داریم.
- هر روز هزاران اتفاقات جدید در دنیا رخ میدهد، دنیا به سرعت در حال تغییر است و بستر تحقق آرمانهای انبیاء الهی فراهم میشود. ملت ایران در قلب این تحولات و در نقطه مرکزی مدیریت این تحولات قرار دارد و باید به این موضوع توجه داشت.
- از وقتی سازمان برنامه و بودجه در کشور ایجاد شد نظام برنامهریزی کشور ما در ریلی افتاد که از اندیشه خود استفاده نکرد.
- قدر خدمتگزاری به مردم را بدانید، بدانید برخی مواقع شاد کردن دل یک نفر تمام معادلات عالم را به نفع اشخاص رقم میزند چه بسا به خاطر آه یک فرد و دعای یک نفر امپراطوری بزرگی متلاشی شود و میبینیم که دارد متلاشی میشود.
- مردم خوب، کم توقع و بزرگواری دارید از این فرصت خدمتگزاری استفاده کنید دولت نیز پشتیبان شماست و اگر برنامه خوبی مبتنی بر توانمندیهای بومی استان ارائه دهید من خودم از آن برنامه حمایت میکنم از بابت پشتیبانیهای دولت نگرانی نداشته باشید.
- اگر فرهنگ خودمان را مقداری شکوفا کنیم در دنیا غوغا میشود میبینید که کلمه عدالت دنیا را به هم ریخته است، آنطور که آرزو داریم عدالت هنوز اجرا نشده است ولی اینکه جلوی چند قدرت ایستادهایم و گفتیم باید عدالت اجرا شود و زیر بار زور نمیرویم این خود معادلات دنیا را عوض کرده و کسانی که در موضع قدرت بودهاند اکنون در موضع ضعف هستند.
رییسجمهور به وضعیت صهیونیستها و قدرتطلبیها و افزونخواهی آنها اشاره کرد
- آنها از زمانی شعار نیل تا فرات را میدادند و آرزوی تحقق آن را در سر داشتند و خداوند معادلات آنها را به هم زده و میبینید که در مرز آنها چند صد هزار نفر تجمع میکنند، فریاد میزنند و کاری نمیتوانند بکنند.
خاطرهای از سفر اخیر به لبنان
- یک بنده خدایی در لبنان برای من تعریف کرد که همان شب که ما در بنت جبیل بودیم یک عدهای مردم از آن طرف من به سمت مرز حرکت کرده بودند و وقتی از آنها پرسیده بودند که کجا میروید و چرا به سمت مرز حرکت میکنید گفته بودند که میخواهیم احمدینژاد را ببینیم.
نظر شما