سفر امروز محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهور کشورمان، به لبنان بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های خبری جهان به‌ویژه رسانه‌های عربی داشته است.

به گزارش خبرآنلاین شبکه ماهواره‌ای الجزیره با وجود آنکه نتوانسته است نگرانی خود را از سفر احمدی‌نژاد به لبنان پنهان کند، اذعان کرد که رئیس ‌جمهوری اسلامی ایران شخصیت محبوب شیعیان لبنان است.

شبکه خبری الجزیره سعی کرد تا با انعکاس نظرات برخی اعضای جریان 14 مارس نسبت به سفر احمدی‌نژاد ایجاد نگرانی کند. این در حالی است که «نبیه بری»، رئیس مجلس لبنان و سایر شخصیت‌های بزرگ لبنان سفر احمدی‌نژاد به لبنان را بسیار مهم دانسته‌اند.

الجزیره تصریح کرد: لبنان به صحنه رقابت ایران و آمریکا تبدیل شده و هر یک در پی تقویت پایگاه‌های خود در آن هستند و سفر احمدی‌نژاد به لبنان نیز در راستای افزایش نفوذ ایران در لبنان قابل ارزیابی است.

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» نیز با اشاره به سفر رئیس جمهوری ایران به بیروت نوشت: سفر احمدی نژاد به لبنان سبب قدرتمندتر شدن حزب الله می‌شود.

آسوشیتدپرس افزوده است: محمود احمدی‌نژاد، اولین سفر رسمی خود به لبنان را زمانی انجام می‌دهد که تنش‌ها میان حزب‌الله و گروه‌های طرفدار غرب افزایش یافته است.

در پایان این مطلب آمده است: احمدی‌نژاد در مدت حضور در لبنان که تا جمعه ادامه خواهد داشت علاوه بر دیدار با «میشل سلیمان»، رئیس جمهور با «سعد حریری»، نخست‌وزیر لبنان نیز دیدار می‌کند و این دیدارها بدون شک بر قدرت حزب‌الله لبنان خواهد افزود.

همچنین، بیشتر روزنامه‌های لبنان مانند «الإنتقاد» نیز تیتر صفحه اصلی امروز خود را به سفر رئیس جمهور ایران به این کشور اختصاص دادند و این سفر را گام مهمی در جهت تقویت و گسترش روابط میان ایران و لبنان دانستند. محمود احمدی‌نژاد، صبح امروز در میان استقبال شکوهمند مردم لبنان پای به بیروت نهاد.

رئیس جمهور در هنگام ورود به فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری مورد استقبال رئیس مجلس لبنان قرار گرفت و سپس در کاخ ریاست‌جمهوری با میشل سلیمان رئیس‌جمهوری لبنان دیدار کرد.

کد خبر 100289

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی A1 ۱۶:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    0 0
    محمود دوستت داریم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین