حجت الاسلام سید'علی قاضی عسگر' ، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در آیین بدرقه نخستین کاروان زائران ایرانی به بیت الله الحرام گفت: خوشبختانه در زمینه های مختلف به منظور برگزاری مطلوب حج امسال توافق و تفاهم خوبی با مقامات عربستانی صورت گرفته است.
در آیین بدرقه نخستین کاروان زائران ایرانی از شهر تهران و استان زنجان که پنجشنبه شب برگزار شد، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به اقدامات صورت گرفته برای حجاج ایرانی و همچنین برگزاری هرچه بهتر حج امسال اشاره کرد.
وی افزود: در زمینه هرچه بهتر برگزار شدن حج تمتع امسال،جلسات آموزشی بطور مستمر و منظم برگزار شد و خوشبختانه در این راستا آمادگی و هوشیاری زائران ایرانی بیشتر شد.
وی از وظایف زائران خانه خدا در ایام حج را هوشیاری در برابر فتنه دشمنان جهان اسلام عنوان کرد.
قاضی عسگر تصریح کرد: وحدت امت اسلام و خنثی سازی توطئه دشمنان یکی از وظایف حیاتی حجاج در مناسک حج است.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت ادامه داد: در ایام حج به طور طبیعی وظایفی نیز بر عهده کشور میزبان نیز است.
در ادامه این مراسم علی لیالی رئیس سازمان حج و زیارت نیز به اقدامات سازمان متبوع خود در هفت ماهه گذشته به منظور برگزاری حج تمتع خاطرنشان کرد: در حج امسال 103 هزار زائر ایرانی در قالب 624 کاروان به حج تمتع مشرف می شوند که از این تعداد 314 کاروان شامل 50 هزارو 660 زائر مدینه قبل و 310 کاروان شامل 49 هزارو 550 زائر مدینه بعد هستند .
لیالی افزود : در 18 آبان عملیات اعزام زائران پایان خواهد پذیرفت و مدت اقامت آنان در سرزمین وحی بین 29 تا 34 روز خواهد بود.
وی تصریح کرد: زائران امسال با عملیات مشترک شرکت های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) ،ماهان و هواپیمایی سعودی (دولتی و خصوصی) از 17 ایستگاه پروازی به سرزمین وحی اعزام می شوند .
با آغاز اعزام زائران خانه خدا تا پایان 18 ابان 103 هزار زائر ایرانی امسال در قالب 624 کاروان به حج تمتع مشرف می شوند .
به گزارش ایرنا:
کد خبر 102184
نظر شما