شیخ "محمد الصباح "، نخستوزیر کویت یکشنبه گذشته طی مراسم جشن روز سازمان ملل در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا سفیر کویت در اردن تغییر خواهد کرد، گفت بله با دولت اردن مشغول رایزنی هستیم تا سفیر جدید خود در این کشور را تعیین کنیم و برای این کار اقداماتی لازم است.
با انتشار گسترده اخبار مربوط به حمله برخی اعضای خاندان پادشاهی کویت به محل استودیو پخش شبکه ماهوارهای "اسکوپ " در این کشور، یک منبع وزارت خارجه کویت تاکید کرد این وزارتخانه حکم برکناری شیخ فیصل المالک الصباح، از سمت خود به عنوان سفیر کویت در اردن را صادر کرده و قرار است این فرد برای ادامه کار به دفتر وزارتخانه منتقل شود.
نخستوزیر کویت در ادامه گفتوگوی خود با خبرنگاران ضمن اعلام مخالفت کشورش با تصمیمات اتخاذ شده در اجلاس سرت لیبی گفت کویت با نتایج اجلاس سرت تعامل نخواهد کرد.
وی افزود: ساز و کار بررسی تصمیماتی سرنوشتساز همچون تغییر منشور اتحادیه عرب با نقصهای بزرگی همراه است.
شیخ محمد الصباح همچنین گفت برگزاری نشست یکشنبه آینده نمایندگان اتحادیه عرب برای بررسی مصوبات اجلاس سران عرب ایرادی ندارد و این روند طبیعی است و پس از آن نشست وزرای امور خارجه کشورهای عربی در دوحه قطر به بررسی نتایج نشست اتحادیه عرب خواهد پرداخت.
نخستوزیر و وزیر امور خارجه کویت همچنین تاکید کرد کویت در اول و دوم دسامبر آینده کنفرانس اعانهدهندگان به سودان را برگزار میکند.
نظر شما