به گزارش مهر:

جمعه شب با حضور وزیر ارشاد ساختمان آرامگاه قیصر امین‌پور در شهرستان گتوند زادگاه این شاعر به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در خصوص بهره‌برداری از آرامگاه امین‌پور گفت: «به مناسبت سومین سالگرد درگذشت این شاعر آئین بهره‌برداری از آرامگاه وی جمعه شب با حضور وزیر ارشاد و جمعی از چهره‌های فرهنگ‌دوست و علاقه‌مندان و خانواده وی برگزار می‌شود.»

حجت‌الاسلام سید‌لطف الله سپهر افزود: «بنای یادبود آرامگاه این چهره ادبی کشور با صرف 500 میلیون تومان اعتبار در این دو سال ساخته شد.»

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: «کار کاشی‌کاری این مقبره توسط هنرمندان اصفهانی طراحی شده و خطوط خوش‌نویسی شده از شعرهای شاعر که با متریال برنجی طراحی شده‌اند روی مقبره نصب شده است.»

سپهر اضافه کرد: «همچنین لوستر داخلی مقبره بر اساس شعرهای قیصر امین‌پور طراحی و ساخته شده است. ضمن اینکه در نظر داریم متناسب با طرح مقبره اطراف آن را با طراحی دیواری محصور کنیم تا اگر زمین‌های حاشیه را در اختیارمان قرار دادند، فرهنگسرای قیصر امین‌پور را در کنار مقبره او بنا کنیم.»

به گفته مدیرکل ارشاد خوزستان، این فرهنگسرا شامل کتابخانه و سالن اجتماعات خواهد بود.

وی گفت: «مشکل کنونی ما برای ساخت فرهنگسرا، واگذاری زمین است که در جلسه‌ای که با شورای شهر و فرمانداری گتوند داشتیم، قرار شده این مشکل برطرف شود.»

قیصر امین‏پور شاعر دفاع مقدس و سراینده «تنفس صبح»، «در کوچه آفتاب» هشتم آبان سال 1386 بر اثر ایست قلبی درگذشت.

کد خبر 103526

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار