طبق تصمیم های اتخاذ شده، اینتر، قهرمان فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا، مقابل برنده دیدار مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای جام باشگاه های جهان که یک طرف آن قهرمان لیگ قهرمانان آسیا درسال 2010 (برنده دو تیم سئونگنام - ذوب آهن) و طرف دیگر آن برنده بازی الوحده-هکاری یونایتد است قرار خواهد گرفت. یعنی ذوب آهن در صورت قهرمانی در آسیا به مرحله یک چهارم نهایی جام باشگاه های جهان می رود که در این مرحله مقابل برنده بازی الوحده -هکاری یونایتد قرار می گیرد و در صورت کسب پیروزی در آن دیدار به مصاف اینتر می رود.
این در حالی است که اینتر، به عنوان قهرمان اروپا، به طور مستقیم در مرحله نیمه نهایی حاضر خواهد شد و تیم اینترناسیونال پورتو الگره نیز شرایط مشابهی دارد.
پس از دیدار مسئولان کمیته سازماندهی جام باشگاه های جهان، نماینده های تیمهای حاضر در این رقابتها برای شرکت در مراسم قرعه کشی نهایی حضور خواهند داشت.
در کنار الوحده و هکاری یونایتد، 5 تیم دیگر هستند که برای فتح جام قهرمانی این رقابتها مبارزه می کنند: اینتر (قهرمان لیگ قهرمانان اروپا)، اینترناسیونال (قهرمان جام لیبرتادورس) ، پاچوکا (قهرمان لیگ قهرمانان کونکاکاف) ، قهرمان لیگ قهرمانان آسیا و قهرمان لیگ قهرمانان آفریقا.
نظر شما