احمدی نژاد امروز در جمع مردم ساری از نام بردن افراد به عنوان مفسد اقتصادی دفاع کرد.

به گزارش فارس از شهرستان ساری، محمود احمدی‌نژاد  در جمع مردم استان مازندران با اشاره به اینکه مردمی که در طول تاریخ همواره مومن، وفادار، پایبند به فرهنگ و آرما‌ن‌های بلند الهی هستند، اظهار داشت: مردم ایران از شجاعت، امانت، ایثارگری، استقلال، عزت، شرف و ناموس ملت ایران دفاع خواهند کرد.
وی با تاکید بر اینکه ولایت‌مداری مردم مازندران همواره با ایمان ناب، عدالت‌خواهی، شجاعت و ایستادگی همراه بوده است، بیان داشت: ولایت‌مداری ملت ایران سبب شد که در مقابل همه مستکبران و زورگویان قاطع باشیم. 

رئیس جمهور با ابراز تاسف از کسانی که با استفاده از فرصت‌ها خود را تافته جدابافته از ملت می‌شناسند، گفت: آنها برای خود حقوق، امتیاز و جایگاه برتری را باور دارند.
این افراد خودشان را مالک مملکت، ملت و انقلاب می‌دانند، در حالی که این انقلاب متعلق به توده‌های مردم است.
احمدی‌نژاد اضافه کرد: این مردم بوده‌اند که فداکاری کردند و در تبعیت از امام(ره)، ولایت و رهبری سختی‌هایی را تحمل کردند تا استقلال حفظ شود. 

احمدی‌نژاد گفت: ملت ایران دروغگویان را به تاریخ روانه می‌کند.
وی تلاش دولت نهم و اعضای هیئت دولت را برای خدمتگزاری ستود و اظهار داشت: این کارها برای این است که در کشور مشکل وجود دارد و این مشکلات باید برطرف شود.
احمدی‌نژاد اظهار داشت: مسئله این نیست که در یک گوشه‌ای از کشور نقصی یا مشکلی وجود ندارد، مسئله این است که می‌خواهند با جنگ روانی صفوف یکپارچه ملت را بشکنند اما دوباره اشتباه کردند.
وی بیان داشت: مسئله روشن است، عده‌ای ذلیل که خود را بالاتر از ملت می‌پندارند، می‌خواهند بیشتر از منافع عمومی برای خود سهمی قائل شوند.
احمدی‌نژاد اضافه کرد: ما به پیروی از بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به مردم اعلام می‌کنیم که اگر به ما خدمتگزار و خادم بگویید، بهتر از این است که به ما مسئول بگویید.
وی سیاست‌های خارجی دولت نهم را قابل ستایش خواند و افزود: این دولت در سیاست خارجی موفق بوده است.
رئیس جمهور اضافه کرد: مسئله این است که عده‌ای قلیل باور کرده‌اند که اگر یک بار دیگر این خادمان با رای ملت ادامه خدمتگزاری داشته باشند، بساط چپاولگری از کشور برچیده خواهد شد.
وی وظایف دولت اسلامی را برپایی عدالت دانست و اظهار داشت: افرادی بودند که در صدر اسلام مجاهدت کردند و در کنار پیامبر (ص) جانفشانی کرده‌اند تا عدالت در جامعه گسترش یابد.
احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه احمدی‌نژاد کاره‌ای نیست، یادآور شد: رئیس جمهور کشورتان افتخار می‌کند که خاک پای ملت ایران باشد.
وی افزود: این افراد فکر کرده‌اند با یک افترا‌ و سیاه‌نمایی می‌توانند ملت و خادمان ملت را به زانو درآورند و این در حالی است که این افراد اشتباه کرده‌اند.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه خودمان را برای نیزه‌های تهمت و بی‌ادبی آماده کرده‌ایم، تصریح کرد: به این افراد باید اعلام کرد که محال است احمدی‌نژاد قدم و قلمی به نفع زیاده‌خواهان بردارد.
احمدی‌نژاد اضافه کرد: به من می‌گویند چرا از بعضی‌ها اسم بردید که نظام به خطر افتاد و من پاسخ داده‌ام که آیا وقتی که حقوق ملت پایمال می‌‌شود، وقتی بی‌عدالتی می‌شود و وقتی برای خود و خانواده خود حقوق بی‌پایان و نامحدود قایل می‌شوند، این نظام به خطر نمی‌افتد.
رئیس جمهور کشورمان سفرهای استانی اعضای هیئت دولت را یکی از پرخاطره‌ترین دوران‌های خدمتگزاری نامید و اظهار داشت: در دو سال گذشته وقتی به جنوب کرمان سفر کردیم، مشاهده شده که 60 هزار خانواده در کپر زندگی می‌کنند و آیا این وضعیت حیثیت نظام را به خطر نخواهد انداخت.
رئیس جمهور کشورمان بیان داشت: حیثیت نظام در اجرای عدالت، احترام به مردم و برگرفتن حقوق ملت حفظ خواهد شد.
احمدی‌نژاد اضافه کرد: ما پیرو آن شهید عزیزی هستیم که همه وجودش در این نهاد ریاست جمهوری سوخت، اما به پای این ملت و حقوق ملت ایستاد.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه برخی‌ها گفته‌اند دوره احمدی‌نژاد تمام شده است و باید اسباب‌کشی کند، اضافه کرد: می‌خواهم بگویم احمدی‌نژاد باشد یا نباشد و قطعه قطعه هم شود، آن کسانی که باید از این کشور اسباب‌کشی کنند، باندهای قدرت و ثروت هستند.
وی درباره سیاست خارجی دولت نهم افزود: در حدود چهار یا پنج سال گذشته حداکثر همکاری با دولت بوش انجام شد و بعد از آن همکاری، بوش زبانش را دراز کرد و گفت: ملت ایران محور شرارت است و این افراد بدانند که اگر ایستادگی و پافشاری ملت پشت سر رهبری عزیز نبود، امروز روسای آمریکا نه تنها جرئت تهدید ایران را ندارد، بلکه می‌گویند برای ادامه کار و حل مشکل منطقه تنها راه همکاری ملت عزیز ایران است.
وی ملت ایران را اهل منطق و گفتگو دانست و تصریح کرد: ملت ایران از فضای عادلانه و احترام استقبال می‌کند اما دنیا بداند اگر ملت ایران این خادم کوچک احمدی‌نژاد را انتخاب کند، وی در عرصه‌های جهانی با اقتدار ملت جلو خواهد رفت و سر سوزنی از حقوق ملت عقب‌نشینی نخواهد کرد.
وی سیاست ملت ایران را سیاست منطق، عدالت، صلح و برابری دانست.
رئیس جمهور‌ اضافه کرد: دنیا بداند کسانی که شکم خود را صابون زده بودند برای بعد از انتخابات و دولت‌هایی که رسانه‌هایشان تا 80 درصد در این انتخابات علیه ملت به کار گرفتند، با حمایت شما کاری خواهیم کرد که شرمنده، عذرخواه و در مقابل ملت ایران ذلیل شوند.

کد خبر 10424

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سیاوش اصفهانی IR ۱۴:۵۱ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۹
    0 0
    آفرین بلاخره احمدی نژاد یک حرف راست زد !
  • بی نام IR ۱۴:۵۵ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۹
    0 0
    برو بابا
  • مسلم IR ۲۲:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۹
    0 0
    ات شاءالله .زنده باشی اقای احمدی نزاد.
  • بی IR ۲۳:۵۵ - ۱۳۸۸/۰۳/۱۹
    0 0
    2*2=15.4 حدودا
  • مهدی زمانی از اشتهارد IR ۰۴:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۳/۲۰
    0 0
    دمت بیست

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین