نصرالله کمالیان عضو کمیسیون عمران، با بیان اینکه مقصد تمامی برنامه‎ها، دستیابی به اهداف سند چشم انداز 20 ساله است، پرسید: اما مبداء ما کجاست؟ ما الان می‎دانیم که در کجا هستیم و چقدر از اهداف برنامه‏های قبل محقق شده است که بر اساس آن به پیش رویم؟

به گزارش خبرآنلاین، نماینده فاروج و قوچان با بیان اینکه مخالفتش با لایحه برنامه پنجم به منظور نادیده انگاشتن زحمات دولت ومجلس در بررسی و تصویب این لایحه نیست، گفت: متاسفانه دولت‎ گزارش مدونی از اجرای برنامه چهارم به مجلس ارائه نداده است و نمی‏توان بدون ارزیابی از تحقق برنامه پیشین، به تصویب برنامه جدید اقدام نمود.

گزیده سخنان وی را در ادامه می‎خوانید:

  • 61درصد از خواسته‏های دولت در لایحه برنامه عینا در کمیسیون تلفیق تصویب شده و 9 درصد هم حذف شده است. این نشان می‏دهد که این مفاد همان‎ها بوده که در برنامه چهارم بوده است که بی تردید ابقا شده یا به کل حذف شدند. به این ترتیب فقط 30 درصد لایحه دولت درکمیسیون تلفیق اصلاح اساسی شده است که دقیقا همین مفاد مورد اعتراض دولت قرار گرفت و منجر به درخواست استرداد لایحه برنامه پنجم شد.
  • اگرچه استرداد لایحه برنامه پنجم منتفی شد اما منجر به تعدیل نگاه اعضای کمیسیون تلفیق شد که به منزله عدول از موضع کارشناسی‎شان بود.
  • از همه وزرای راه و ترابری گذشته و معاونین آنها برای بررسی بخش راه و عمران لایحه برنامه پنجم در جلسات کمیسیون عمران دوت شد اما حتی یک جمله از این همه کار کارشناسی در مصوبه کمیسیون تلفیق گنجانده نشد.
  • این برنامه هیچ راهکاری برای کاهش تورم ندارد و نسبت به اشتغالزایی توجه چندانی نکرده است. این برنامه منجر به بهره‎وری در عرصه علم و اقتصاد نخواهد شد.
  • این برنامه از مبداء نامعلومی به سمت مقصد معلومی می‎رود.
  • به گزارش خبرآنلاین، نماینده فاروج و قوچان با بیان اینکه مخالفتش با لایحه برنامه پنجم به منظور نادیده انگاشتن زحمات دولت و مجلس در بررسی و تصویب این لایحه نیست، گفت: متاسفانه دولت‎ گزارش مدونی از اجرای برنامه چهارم به مجلس ارائه نداده است و نمی‏توان بدون ارزیابی از تحقق برنامه پیشین، به تصویب برنامه جدید اقدام نمود.
کد خبر 104282

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین