مقابله با تهاجم فرهنگ بیگانه از جمله وظایفی است که در طول برنامه پنجم به دولت واگذار شده است.

به گزارش خبرآنلاین، نمایندگان مجلس در بررسی ماده 10 لایحه برنامه پنجم، دولت را "موظف " کردند به منظور ساماندهی فضای رسانه‎ای کشور، مقابله با تهاجم فرهنگ بیگانه و جرایم و ناهنجاری‎های در چارچوب سیاست و ضوابط  مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسانه‎ای و فراهم آوردن زمینه بهره برداری حداکثری از ظرفیت رسانه‎ای اقداماتی را انجام دهد.

همچنین در ادامه بررسی جزئیات لایحه برنامه پنجم توسعه  نمایندگان به دولت اجازه دادند به منظور افزایش سرانه بهره مندی اقشار مختلف مردم از فضاهای فرهنگی، هنری و ورزشی و ایجاد زیرساخت های لازم برای توسعه فعالیت فرهنگی و هنری اقداماتی را به عمل آورد.

 بر اساس این مصوبه مقرر شد هیات وزیران حداکثر 50 درصد هزینه تکمیل مراکز فرهنگی هنری دینی و قرآنی (دارای پیشرفت فیزیکی حداقل 50 درصد) بخش غیردولتی و همچنین احداث اماکن ورزشی همجوار و متعلق به مساجد و کانون‎های فرهنگی ورزشی جوانان بسیج را که تکمیل و بهره برداری از آنها برای استفاده عمومی ضروری است بر اساس آئین نامه مصوب به صورت کمک بلاعوض تامین کند.

طبق تبصره این ماده در صورت تغییر کاربری این گونه مراکز یا تغییر استفاده از عمومی به خصوصی، وجوه دولتی پرداخت شده به قیمت روز از دریافت کنندگان این کمک ها اخذ می شود. همچنین دولت "مجاز" شد از تاسیس شهرک های سینمایی، تلویزیونی و رسانه ای و اداره آنها حمایت مالی و حقوقی کند.

کد خبر 104603

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین