۰ نفر
۱۰ آبان ۱۳۸۹ - ۰۶:۵۰

به گزارش ایسنا:

قندها در اشکال مختلف در تمام خوردنی‌ها و آشامیدنی‌هایی که اطراف ما هستند، وجود دارند. این خوردنی‌ها منابع سریع کالری هستند اما کالری زیاد در بدن، چاقی را به دنبال دارد که مادر امراض و فاکتور اصلی دیابت و بیماری قلب است. فقط برای افرادی که از نظر جسمی فعالیت زیادی دارند و کالری زیادی می‌سوزانند، جای نگرانی وجود ندارد.

طبق استاندارد سازمان جهانی بهداشت، حداکثر مصرف روزانه قند برای هر فرد عادی 12 قاشق چایخوری در 2200 کالری رژیم غذایی است که 9 درصد کل کالری روزانه را شامل می‌شود.

به گزارش شبکه خبری تورنتونیوز، متخصصان تغذیه در یک مقاله جدید تاکید کردند: قند به طور طبیعی در غذاها به ویژه در میوه‌های تازه موجود است و بنابراین نیازی به قند اضافی در رژیم غذایی نخواهید داشت.

انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند که برای زنان مصرف قند اضافی نباید بیش از شش قاشق چایخوری در روز باشد و برای مردان مقدار مجاز 9 قاشق چایخوری در روز است. بنابراین وقتی غذاها و خوردنی‌های بسته بندی را برای خریدن از قفسه فروشگاه برمی‌دارید اول برچسب مواد تکشیل دهنده آن را به دقت مطالعه کنید. به دنبال کربوهیدراتها و اسامی باشید که به حروف "ose" و "ol" ختم می‌شوند چون نشان دهنده قندهای گلوکز، فروکتوز، دکستروز، مالتوز، ساکاروز، لاکتوز، مانیتول و سوربیتول هستند و اینها انواع مختلف قندها می‌باشند.

هم چنین شربت ذرت و فروکتوز هم جزو شیرین کننده‌های افزودنی به نوشیدنی‌ها هستند. بعلاوه عسل و قند قهوه‌ای هم به بدن شما کالری اضافه می‌کند.

به گفته کارشناسان بهداشتی، 2 تا 10 میلی گرم قند اضافی در هر 100 گرم غذا مقدار متعادلی برای مصرف قند است و هر هفت گرم قند معادل یک قاشق غذاخوری شکر است.

کد خبر 104763

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =