تا بتوانند نقش پر رنگتری در تشدید اختلافات میان اصول گرایان مجلس ایفا کرده تا بلکه برای جریانات انحرافی زمینه قدرت یابی بیشتری فراهم کنند.
به نظر می رسد نگاهی اجمالی و فهرستوار به برخی کنشهای حامیان دولت در مجلس به بسیاری از سئوالها پاسخ داده شود.
1ـ با اینکه ما رهبری را تعیین کننده خطوط اصلی جریان اصول گرایی میدانیم و ایشان شاخصهها و خطوط اصلی این جریان را تبیین کردهاند، ولی افرادی در مجلس که حالت پدرخواندگی به خود گرفتهاند، تعریف روشنی از اصول گرایی ندارند و آن را ابهام آمیز میدانند.
2ـ آقای رئیس جمهور و دوستان نزدیک به ایشان منکر پشتیبانی جریان اصول گرا و نقش حیاتی اصول گرایان در انتخاب وی هستند و اساسا خود را مبری از این جریان اصیل میدانند.
3ـ اولین انشعاب و انشقاق در جهت تضعیف صف اصول گرایان توسط دوستان فراکسیون انقلاب اسلامی انجام گرفت.
4ـ مواضع خاص فراکسیون انقلاب اسلامی علیه هیأت رئیسه
5ـ طرح دوستان دولت برای خرید نمایندگان از طریق توزیع پول که آقای اصغر زارعی را نیز به واکنش کشانید.
6ـ بازخوانی پرونده سکوت آمیز عملکرد اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی در ایام رأی اعتماد مجلس به دولت دهم.
7ـ تجمع در مقابل مجلس و سخنرانی کیف انگلیسی توسط نمایندگان عضو فراکسیون انقلاب
در پی انتخاب دکتر علی مطهری از چهرههای منتقد اصولگرا به عنوان نماینده مجلس در هیأت نظارت بر مطبوعات افرادی که فاقد رأی و اعتماد در داخل مجلس میباشند، عدم وجود رأی یکپارچه اصولگرایان را متوجه فراکسیون اصلی اصولگرایان میدانند در حالی که آقای مطهری از اعضای همین فراکسیون اصولگرایان است که در یک رقابت داخلی و طبیعی انتخاب شده است ولی سؤال از آقایان فراکسیون انقلاب اسلامی این است اگر فراکسیون 200 نفره اصولگرایان نامزد واحدی را معرفی نکرد، چرا فراکسیون 20 نفره انقلاب اسلامی 2 نفر را کاندیدا کرد.
آدرس غلط
اکنون که رئیس دولت با تأویل سخنان امام مجلس را در رأس امور نمیداند و یارگیریهای پنهان و نیمه پنهان در قوه مجریه طراحی میشود تا جمع بندی آرای فراکسیون اصلی با مشکل رو بهرو شود. از طرف دیگر این دوستان دو سال است که دکتر لاریجانی ریاست فراکسیون و ریاست مجلس را آماج انواع بد اخلاقیهای خود قرار دادهاند. تا فراکسیون را با ناتوانی روبهرو کنند. و عملا در مسیری گام بر میدارند تا چاقو دسته خودش را ببرد. در چنین شرایطی هجمه دوستان ما در مجلس و دولت آن هم به صورت هماهنگ و سازمان یافته علیه هیأت رئیسه فراکسیون به ویژه رئیس فراکسیون نوعی فرافکنی و آدرس غلط دادن به مردم و مخاطبان است.
وحدت افزایی
مقام معظم رهبری در سفر اخیر به قم برای چندمین بار نیروهای وفادار به انقلاب و مسئولین تصمیمگیر را به وحدت و همگرایی فراخواندند. این دغدغه امروز در سطح دولت و مجلس به چشم میخورد. به منظور رسیدن به یک وحدت مطلوب و مؤثر در جریان اصولگرا پیشنهاد میشود:
1ـ جریان اصول گرا آسیب شناسی شده و عوامل آسیب زا شناسایی و نسبت به رفع آنها اقدام شود.
2ـ دیدگاههای سازنده ریش سفیدان جریان اصولگرا و بازگشت به پذیرش نقش مؤثر و حیاتی جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز به عنوان ارکان روحانیت مورد توجه قرار گیرد.
3ـ افراد عاقل و بصیر و معتدل که به دور از احساسات فصلی در میدان مبارزه با انحرافات و کژیها گداخته شدهاند و بدون سهم خواهی برای حفظ و اعتلای نظام و اسلام در تلاشند مورد اعتماد قرار گیرند.
در انتها برای اینکه گام مؤثر و حیاتی برداشته شود، به نظر میرسد حل مسأله جناب مهندس مشایی در پیش دوستان مشترک از یک ضرورت اجتناب ناپذیر حکایت دارد.
نظر شما