آلبوم «اکنون سخن بگو» در اولین هفته عرضه به بازار بیش از یک میلیون نسخه فروش داشت.

به گزارش خبرآنلاین، در این هفته که 31 اکتبر روز پایانی‌اش بود یک میلیون و 47 هزار نسخه از سومین آلبوم تیلور سوئیفت به فروش رفت و پس از پنج سال آلبومی موفق شد در اولین هفته بیش از یک میلیون نسخه فروش داشته باشد.

مارس سال 2005 آلبوم «قتل عام» به خوانندگی «50 سنت» با فروش یک میلیون و 141 هزار نسخه در هفته اول به بازار آمدنش به این مهم دست یافته بود.

طبق آمار نیلسن ساونداسکن از سال 1991 تاکنون تنها 16 آلبوم موفق شده‌اند در یک هفته فروشی معادل یک میلیون نسخه داشته باشند. آخرین بار لیل وین در ژوئن سال 2008 با آلبوم «کارتر 3» توانست در یک هفته (و البته نه هفته اول عرضه) به فروش یک میلیون و 6 هزار نسخه برسد. رکورد فروش هفتگی نیز در دست «تاری وصل نیست» اثر گروه «ان‌سینک» است که در سال 2000 به فروش دو میلیون و 416 هزار نسخه رسید.

آخرین آلبوم سوئیفت با نام «بی‌باک» نوامبر سال 2008 منتشر شد که با فروش 592 هزار نسخه در هفته اول صدرنشین شد و برای 11 هفته (البته با وقفه) صدرنشین پرفروش‌ترین آلبوم‌ها بود.

«ماشین خارق‌العاده» کار شوگرلند که هفته پیش صدرنشین بود با افت 56 درصدی و فروش 89 هزار نسخه دوم شد.

«حوالی غروب بیا» کار «کینگز آو لئون» با افت 63 درصدی و فروش 67 هزار نسخه سوم، «من انسان نیستم» به خوانندگی لیل وین با فروش 43 هزار نسخه و افت 33 درصدی چهارم و «بهبودی» به خوانندگی امینم با فروش 38 هزار نسخه و 12 درصد افت پنجم شدند.

«اتحاد» آلبوم مشترک التون جان و لئون راسل با افت فاحش 54 درصدی و فروش تنها 37 هزار نسخه ششم شد. آلبوم «The Rocky Horror Glee Show» از سری آلبوم‌های مجموعه تلویزیونی «گِلی» با فروش 31 هزار نسخه و 35 درصد افت فروش هفتم و «مرا به ماه ببر» کار راد استیوارت با فروش 30 هزار نسخه و از دست دادن 62 دردصد خریدارانش هشتم شدند.

«چارلستون، 1966» کار داریوس راکر هم با 27 هزار نسخه فروش و 26 درصد کاهش فروش نهم شد.

هفته آینده آلبوم‌های جدید نیل دیاموند و جیسن آلدین به رقابت «اکنون سخن بگو» می‌آیند.

ورایتی / 3 نوامبر

کد خبر 105681

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین