در این بازی که بعد از ظهر امروز در ورزشگاه آزادی برگزار شد شاگردان علی دایی در نیمه اول به تساوی یک بر یک دست یافتند.نتیجه ای که حرف و حدیث ها و البته اعتراضات زیادی را به همراه داشت.پرسپولیسی ها و به خصوص علی دایی پس از اینکه داور نقطه پنالتی را به ضرر آنها نشان داد اعتراضات زیادی را به تصمیم گرفته شده انجام دادند.
با شروع نیمه دوم اما نتیجه همانطور که سرخپوشان می خواستند رقم خورد.اشپیتیم آرفی که بارها گفته بود منتظر یک فرصت است تا خودش را به دایی و همه پرسپولیسی ها ثابت کند گل دوم را هم به نام خودش ثبت کرد تا یک تنه نقش پر رنگی در پیروزی شاگردان دایی مقابل شاگردان حسین فرکی داشته باشد. آرفی در بازی قبل پرسپولیس مقابل استیل آذین هم توانست برای تیم دایی گلزنی کند.
گل سوم پرسپولیسی ها را هم رضا نور محمدی به ثمر رساند.
این در حالی است که تک گل نفتی ها را هم طهماسبی از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.
پرسپولیسی ها با این پیروزی 27 امتیازی شدند تا به فاصله یک امتیاز کمتر نسبت به ذوب آهن در رده دوم جدول رده بندی لیگ برتر قرار بگیرند.
نظر شما