بهداد سلیمی، قویترین مرد جهان از انگیزه هایش برای شکستن یکی از 3 رکورد سنگین وزن جهان که سالهاست در اختیار حسین رضازاده قرار دارد، حرف زد.

قهرمان مسابقات وزنه برداری بزرگسالان جهان،می گوید: «مطمئنا در رقابت‌های دسته فوق سنگین وزنه‌برداری بازی‌های آسیایی، بعد از اینکه مدال طلایم را تثبیت کردم، برای شکستن رکوردهای جهان به سوی وزنه‌های سنگین حمله خواهم کرد تا ضمن دستیابی به مدال طلا، رکوردهای دسته فوق سنگین جهان را نیز به نام خود جابجا کنم. البته باید اعتراف کنم شکستن رکورد های دوضرب و مجموع رضازاده، کار آسانی نیست اما در تمام تلاشم را می کنم تا در صورت امکا رکورد حرکت یک ضرب دسته فوق سنگین وزنه برداری دنیا را در گوانگجو جابجا کنم.»

سلیمی درخصوص آمادگی‌اش برای بازی‌های آسیایی می گوید: «خوشبختانه وضعیت بدنی و آمادگی‌ام خوب است و مشکل یا مصدومیت خاصی ندارم، در حال حاضر که به روزهای پایانی اردو نزدیک می‌شویم، تقریبا به شرایط ایده‌آل رسیده‌ام و امیدوارم با ادامه همین روند صعودی، آماده و سرحال در گوانگجو روی تخته بروم.»

سلیمی که از سوی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری به رقابت‌های وزنه‌برداری جایزه بزرگ چین در سال 2010 دعوت شد، با اعلام این مطلب که به هیچ وجه تمایلی برای حضور در این تورنمنت ندارد افزود: «این تورنمنت هر 2 سال یکبار در ماه ژانویه و در یکی از کشورهای سراسر جهان برگزار می‌شود، امسال هم قرار است این مسابقه در شهر فوجیان چین با حضور بزرگان وزنه‌برداری دنیا برگزار شود. به همین دلیل مسوولان برگزارکننده این دوره از رقابت‌ها از من و کیانوش رستمی که توانستیم در جهانی آنتالیا مدال کسب کنیم دعوت کرده‌اند تا در مسابقه مذکور شرکت کنیم، البته باید بگویم ماه ژانویه درست زمان ریکاوری و استراحت ما است، و من به سرمربی تیم ملی هم گفته‌ام که به هیچ وجه تمایلی برای حضور در تورنمنت جایزه بزرگ چین ندارم، چون با توجه به اردوهای مستمر و شبانه‌روزی که در طول یکسال گذشته پشت سر گذاشتیم، از نظر روحی و فیزیکی خیلی خسته شده‌ام و نیاز دارم تا مدتی را استراحت مطلق داشته و پس از آن خودم را برای درخشش و حضوری پرقدرت در پیکارهای جهانی 2011 پاریس که برایم از هر مسابقه یا رقابت دیگری ارزشمندتر است آماده کنم.»

کد خبر 106143

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین