دبیر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پس از شنیدن توضیحات مدیرعامل باشگاه صنعت نفت درباره اتفاقات هفته گذشته می‌گوید، حکمی علیه این باشگاه و هواداران آبادانی صادر نمی‌شود.

حسین عبداللهی درباره حضور عیسی‌زاده مدیرعامل باشگاه صنعت نفت در کمیته انضباطی و توضیحات او پیرامون اتفاقات بازی این تیم برابر استقلال گفت:« باشگاه صنعت نفت و مدیران این شهر اقداماتی را برای برخورد با عوامل اتفاق ورزشگاه تختی انجام داده که می‌توان به دستگیری یک نفر و شناسایی سایر عوامل این حادثه اشاره کرد.

البته عیسی‌زاده مشکلاتی که در آبادان وجود دارد را پذیرفت و گفت که حاضر است با کمک فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی این مشکلات را به حداقل برساند و ما هم حاضریم به باشگاه صنعت نفت در این‌باره کمک کنیم.»

عبداللهی در پاسخ به این سوال که آیا کمیته انضباطی حکمی را به خاطر این اتفاقات صادر می‌کند، گفت:« در گزارش داور و ناظر بازی هیچ گزارشی از مشکلات عمومی در ورزشگاه تختی وجود ندارد و بر اساس عکس‌ها و فیلم‌هایی که منتشر شده تنها چند نفر جاهل ناآگاه دست به اقداماتی زدند که قطعا پس از شناسایی و دستگیری تمامی این افراد در صورتی که طرفدار صنعت نفت باشند از حضور در ورزشگاه‌ها محروم خواهند شد اما چون شرایط عمومی در ورزشگاه تختی مناسب بود ما حکمی علیه باشگاه صنعت نفت و هوادارانش صادر نخوهیم کرد.»

دبیر کمیته انضباطی در پاسخ به این سوال که حکم نهایی علی دایی را صادر خواهید کرد،‌گفت:« حکم قطعی دایی هفته آینده از سوی کمیته انضباطی اعلام خواهد شد. »

کد خبر 107394

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین