«اکنون سخن بگو» کار تیلور سوئیفت با وجود کاهش 70 درصدی فروش صدرنشین باقی ماند.

به گزارش خبرآنلاین، در این هفته 320 هزار نسخه از این آلبوم کانتری و پاپ فروخته شد. طبق آمار نیلسن ساونداسکن با توجه به آمار فروش این آلبوم در هفته‌ای که گذشت، «اکنون سخن بگو» بهترین فروش در پنج سال اخیر را داشته است.

کاهش شدید فروش در هفته دوم امری طبیعی است و حتی با وجود تبلیغات گسترده آلبوم سوئیفت نیز از این قاعده مستثنی نبود.

آلبوم «مهمانی دلخواه من» کار جیسن آلدین با فروش 193 هزار نسخه دوم شد. این بهترین عملکرد این خواننده است که پیشتر از این از رتبه چهارم بالا نیامده بود.

آلبوم «ماشین شگفت‌انگیز» کار شوگرلند که دو هفته پیش صدرنشین بود با فروش 60 هزار نسخه سوم شد.

آلبوم جدید ماریا کری با نام «کریسمس مبارک 2» با فروش 55 هزار نسخه چهارم شد. آلبوم «کریسمس مبارک 2» این خواننده در سال 1994 در رتبه سوم ایستاد.

آلبوم‌هایی که از هفته‌های گذشته در جدول باقی مانده‌اند عبارتند از «من انسان نیستم» به خوانندگی لیل وین با فروش 45 هزار نسخه و رشد فروش پنج درصدی پنجم، «حوالی غروب بیا» کار «کینگز آو لئون» با فروش 40 هزار نسخه و افت 40 درصدی ششم و «بهبودی» به خوانندگی امینم با رشد فروش یک درصدی و فروش 38 هزار نسخه هفتم شدند.

«رویاها» اثر نیل دیاموند با فروش 35 هزار نسخه هشتم شد. این آلبوم گلچینی از آهنگ‌هایی است که ترانه‌های آن را جان لنون، پل مکارتنی، لئونارد کوهن و لئون راسل برای نیل دایموند سروده‌اند.

«Hits Alive» به خوانندگی برد پیزلی با فروش 31 هزار نسخه نهم شد. آلبوم «اتحاد» کار مشترک التون جان و لئون راسل نیز با چهار پله سقوط و فروش 27 هزار نسخه دهم شد.

این هفته آلبوم‌هایی از سوزان بویل، جاش گروبن و سی-لئو گرین به بازار می‌آیند.

ورایتی / 10 نوامبر

کد خبر 107931

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین