به گزارش خبرآنلاین، «سیمپسونها» حدود یک دهه پیش به طولانیترین سریال انیمیشن تاریخ بدل شد. امروز این سریال به رکورد بیشترین اپیزود برای یک سریال داستانی میرسد. تنها دو سریال «دود اسلحه» و «لاسی» قسمتهای بیشتری داشتهاند.
این چراغ سبز به معنی تولید قسمت پانصد و پانزدهم «سیمپسونها» در انتهای فصل 2011-2012 است.
آل جین، مدیرتولید این مجموعه گفت: «مثل بیست و دو سال گذشته «سیمپسونها» بسیار خوشحال است که در خانه خودشان در فاکس ماندند و امیدوار است تا سالهای سال نیز از این خانه بیرون نرود.»
این سریال اولین بار در سال 1989 روی آنتن رفت و به سرعت در میان مردم و فرهنگ عامه جایی برای خودش دست و پا کرد.
این سریال انیمیشن کمدی تا کنون 27 جایزه امی به دست آورده و حتی «دوهو»، تکه کلام هومر سیمپسون، شخصیت اصلی این مجموعه به یکی از مدخلهای فرهنگ لغت آکسفورد بدل شده است.
این سریال به دلیل اشاره به مسائل روز و نقد آنها شهرت بسیاری دارد و تا کنون شخصیتهای واقعی بسیاری در آن حضور داشتهاند. چند وقت پیش عنوانبندی این مجموعه را بنکسی، هنرمند بریتانیایی طراحی کرد که موجب جنجال بسیاری شد. قرار است در اپیزود جدید سریال نیز کتی پری حضور داشته باشد و مطمئنا به سنت همیشگی سریال به سخره گرفته شود.
آل جین دلیل ماندگاری و محبوبیت «سیمپسونها» را شکار داستانهای جدید برای مجموعه میداند؛ «بخشی از کار من این است که بگویم «نه! ما این کار را کردهایم.» اما اگر با داستانی جدید روبرو شویم، با توجه به شخصیتهای معرکه، صدای خارقالعاده آنها و گروه تولید بینظیرمان مطمئن هستیم داستان را به چیزی خاص تبدیل می کنیم.»
ورایتی / 11 نوامبر
نظر شما