رسانه های عربی با انتشار این خبر نوشتند، این مقام امنیتی که مایل به انتشار نام خود نبود افزود: هیچ عقل سالمی نمی پذیرد که اعضای القاعده به ایران بروند و از انجا به یمن اعزام شوند زیرا ایران اجازه تحرکات اینچنینی در خاک خود را نمی دهد و بسیار فعالانه نیز عمل می کنند پس خجالت آور است که برخی منابع غربی ادعای انتقال «ابوغیث» از ایران را منتشر کرده اند.
پنجشنبه گذشته در برخی از رسانه های غربی ـ که روی آن بسیار مانور خبری دادند ـ گزارشی به چاپ رسید که مدعی می شد، برخی افراد القاعده پس از آموزش در ایران راهی یمن شده اند.
در همین حال خبر دیگری منتشر شد که به دنبال کشف یک محموله بزرگ اسلحه، مقامات نیجریه ای تهدید کرده اند در صورت صحت اخبار انتقال ادوات جنگی ایران به نیجریه، این کشور از جمهوری اسلامی به سازمان ملل شکایت خواهیم کرد.
السیاسة که مدعی است این خبر را اختصاصا از «ابوجا» پایتخت نیجریه تهیه کرده است، افزود : دیدارهای مکرر متکی از نیجریا برای متقاعد کردن مقامات نیجریه برای عدم شکایت از ایران به سازمان ملل است و دیپلماسی فعال ایران در هفته گذشته در افریقا بی ارتباط با این موضوع نیست!
نظر شما